Come on give me the shit, do you want a battle or what? What did you say to me?

Sitter här i soffan och gruffar för mig själv.
Har jobbat natt och fick stiga upp redan vid 12 för att anticimex skulle kommar runt 1tiden och jag ville inte försova mig. Att sova 4 timmar är inte ultimat för mig. Jag blir sur, otrevlig och arg. Mamma fick en känga när jag ringde och beklagade mig. Jag är en svår dotter när jag inte fått sova..
Allt detta hade varit helt  o k e j  om anticimex hade kommit när dom skulle. Men nej, dom är inte här ännu och jag blir trött. Så trött. Tydligen var jag tvungen att vara hemma så jag kunde släppa in dom, vilket är okej. Men tänk om jag hade jobbat idag, känns inte kul att sitta hemma och förlora pengar för att folk har svårt att passa tider. Men men.

Jobbade  på psyket inatt, en tjej hade fått en Grad 1 vilket går ut på att dom inte får lämnas ensama ens en sekund. Dom får inte ens gå på toa utan att jag står jämte och tittar på henne, för just det, jag  m å s t e  titta på henne.  Annars kan hon skada sig själv så fort jag tittade bort.

Runt 23 tiden somnade hon och jag satt en bit ifrån henne och pluggade som vilken normala grej som helst. Rätt sjukt ändå hur snabbt man vänjer sig vid saker. Folk som sväljer glasbitar är inte längre något som får mig att överraskas. Hade ett långt samtal med sköterskan som jobbade inatt också, om hur vi kan hjälpa dom och vad dom måste göra själva för att påbörja processen mot att bli friska. Jag uppskattar att det finns så mycket kompetent personal och så mycket människor som faktist vill hjälpa..

Nej, för att återgå till vardagen så ska jag nu roa mig med att sätta ihop mina IKEA grejer och sen plugga vidare. Det blir säkert bra tillslut.

Making momma so proud, but your voice is too loud

Surfade runt lite i vanlig ordning och hittar en artikel om en kvinna som nyligen fött 8 barn.
Redan sedan tidigare hade hon 6 barn så nu har hon alltså  14 barn där de minsta är 6 månader och den äldsta 7 år.

Jag har svårt att känna något annat än tvivel inför denna människa.
Att hon är besatt av barn är ingen överraskning, men att man ens tillåter en kvinna att plantera in så många embryon, jag förstår inte..
Och jag vet jag vet. Det handlar om självbestämmande och jada jada. Men samtidigt är det sjukt att en kvinna som redan har 7 barn, är ensamstående, med andra ord varken har den tiden barnen behöver (matas, byta blöjor,leka, lyssna,trösta) eller den ekonomiska säkerheten som nånstans måste finnnas för att kunna dra lasset runt, får och KAN plantera in ännu fler barn. När det samtidigt är en sådan lång och krävande process att adoptera. Och jag veeet jag vet det är två helt olika diskutioner, men nej jag köper inte det.

Specciellt inte när hennes plan för att försörja dom tycks vara att sälja snordyra intervjuver med henne o hennes barnfarm till tidningar, radio och tv och att planera att ha ett tvteam där dygen runt fram till dom är 18, så att man får följa hela familjens utveckling:

– Det skulle vara dokumentär stil där man bara ser hur de växer och utvecklas tills de är kanske 18 år.

Men när jag hör henne säga att hon ångar sig och att hon har fördärvat sitt liv så är det något i mig som gör ont. Något som dör.


Hon må vara sjuk och hon kanske behöver psykisk vård vad vet jag. Det enda jag vet är att dom där barnen har rätt till så mycket mer än 1/14dels mamma.

You're all rockstars now in a network town

Dagen efter och jag känner att nej. Detta håller inte längre. Skärpning mina vänner.

Jag vill bli fitt igen. Jag vill bli smoking hot.
Jag ska köpa in mig i gymmet och sen blir det träning som gäller.
Kan dom så kan jag. Sådetså.

Iväg och jobba om en halvtimme, blir superb speciellt när jag fortfarande sitter i mitt sovlinne med gårdagens smink och oborstade tänder. Det är ju helt underbart att man alltid ska vara ute i sista minuten.
Efter jobbet blir det gratis middag hos föräldrarna, alltid lika trevligt.

Nästa vecka blir det kalas för min storebror och IKEA för att köpa grejer till hans nya lägenhet. Så trevligt vi ska ha det.

Nej. Nu ska jag göra mig i ordning.

Partypepole från igår.. Sjukt kul vi hade. Och the Game of Doom kommer bli riktigt bra när det är klart ;)
Gårdagen innehöll nog faktist allt en riktigt bra kväll behöver, en fransyska, massor av alkohol, spirituella krafter, läppsticksavtryck på diversa kinder, hemmagjorda lekar, wii, msishandel/danska skallar och självklart, hud hud och åter hud;).. det enda vi dessvärre saknade var nog intrigerna men hey, nångång ska väl bli den första;)

Och ja just det ja, den nya partylåten.. Tits and ass.. Bra gjort där grabbar. Verkligen.

No, it's much better to face these kinds of things

Dagens ord:

Kasslerbarn

And someday you still remember..

Sådär ja. Då är man nästa hemma från IKEA. Och hur kan man vara nästan hemma från IKEA undrar ni då såklart.. Jo de ska jag gladeligen berätta för er. Det är när man har världens bästa therese (som för övrigt morrar åt mig för att jag inte kommer ut och läser reklam med henne just nununu) som bjuder hem en på mat. Det är vardagslyx det. Alltid lika skönt att vara här, som mitt andra hem känns det. Deras datorrum går numera under namnet "saras rum" och nadja börjar tydligen varje morgon med att ropa efter mig i riktning mot rummet.  Sötnosen tror att jag alltid är där och sover, hade jag mer än gärna gjort men tydligen måste man jobba för att få lön, och jobbet i sin tur kräver att man är hemma. Tråkigt sånt.

However. IKEA var lika trevligt som alltid. Fanns mycket nytt som jag och therese önsom dreglade och ömsom sucktade efter.. Idag blev det mest saker till mitt badrum. Det kommer bli superfint.

Nu får jag väl styra upp den där reklamläsningen. Alltid lika kul.

Stay tuned.

Going on forever

Ja visst hann jag;)

Everyone's a winner, we're making our fame. Bonafide hustler making my name

Vaknade med ett ryck och med en skenande puls. Världens läskigaste dröm och jag ropade försiktigt på gösta, drog honom nära mig och rullade ihop mig till en liten boll. Bra med katten ändå, kramkatter. Som är för lata för att protestera när matte behöver något att krama.
Kollade på klockan när min andning hade återgått till det normala. 8. Min lediga dag och jag vaknar 8. Inte okej.
Och inte kunde jag somna om heller. Så jag startade datorn. Surfade, läste bloggar och kollade filmklipp.
Problemet med att somna med datorn jämte sig är att man redan har läst det senaste, och när man vaknar så tidigt som 8 så är det ingen annan som har hunnit uppdatera däremellan. Dagens ilandsproblem liksom.

Och nu har jag legat här sen dess och jag lovar, det finns inget mer på internet att göra.. Och dom säger att internet är för stort för att du ens under din livstid ska hinna läsa allt. Pah.

Nu ringde kära Therese och tydligen blir det ikea ändå. Mkt mkt trevligt.

SKa bli intressant om jag hinner duscha och fixa mig på tjugo min. Den som lever får se som jag brukar säga.


sweet memories




Let me hear you make decisions without your television

Maffiafest igår.
Givande på mer än två olika sätt..
Its was really great, but sometimes i wish i could read theirs mind.





And off we go to work.
: -)


I got a face thats made for violence upon



Dagen har gått i shoppandet tecken. Jag och Cath och -överraskande nog- Sanne, gjorde karlshamn osäkert.  Vet inte hur många gånger frasen "är detta maffioso tros?" sades, men jag tror att lagom till tredje affären var båda trötta på mitt tjatande.
Kära fina backlund fyllde ju år i lördags och ska fira detta nu denna lördagen med en maffiafest som jag trevligt nog har blivit bjuden på.
Och eftersom jag är mera åt superwoman hållet än maffia hållet kände jag mig en aning osäker på klädvalet så att säga. Jag är ju mer typen som kör med röda trosor, supertajt trikodräkt och en cape fladrande i vinden så att sadla om till grym kostym och hatt gjorde mig en aning skakig i knäna.
Tror dock att jag hittade en perfekt klädel och en hel del annat smått och gott som ville följa med mig hem ;)

För att avsluta en lång dag på stan beslutade jag och Cah o dennes syster (som tillsammans med Alexandra löt sig till skaran lagom till fikan) för att vi skulle grilla.
Så vi införskaffade oss lite kött, potatissallad och massa svamp som vi slängde på grillen. Att tända den sablars grillen gick inte direkt smärtfritt, bör tilläggas.
Men efter en tid bar köttet färdigt och visst är det så, att mat smakar tusen gånger så bra när man är riktigt hungrig.


Imorgon ska jag och therese äta en romatisk middag på tu man hand utan män och barn, detta kan bara sluta bra.. ;)
Ska bli trevligt att skvallra lite och dricka te och bara låta tiden rinna iväg, så som bara vi två kan.

Nej nu blir det nog dags för sängen. Trött efter en heldag i obekväma skor och sliten i armarna efter att ha burit allt för tunga kassar. Häpp!



..Im pretty awesome..