En tisdag full med äventyr och arbete..

Nåja, nu ska vi inte överdriva.
Äventyr:..OM man räknar springa i affärer och fika, och slutligen hothota en getting och slå sönder ett glas på christins,  så jaa! (vilket man gör, allt man gör med Cathrine Elmstedt är ett äventyr, du vet aldrig hur de slutar, eller OM det slutar.. Rätt likt en mardröm om man ska se på det från den vinklen:)  :)
Arbete: Räknas tre timmar? Njaee. Det vetetusan. Vad är det för jäkla ide, vad är det för mening att ens göra ett arbetspass som är tre timmar? Det ger ju verkligen ingenting? Näväl jag klagar ju inte, pengar är..ja ni vet..pengar. Men, nåja, pengarpengarpengar.

Jo, den där Cathrine skulle ju tvunget klippa sig, och jag skulle ju tvunget följa med, så dagen inleddes med en marsh i rask takt (nåja) in mot staden Karlshamn. Vi slog oss ner i väntrummet och njöt av tystnaden och vårt eget flåsande (det var VÄLDIGT varmt ute.)....NOT Catte skulle kolla på den där..Idrotten, och nej jag vet inte vad det heter, friidrott? Är det de det heter? Huuur ska jag kunna veta, jag har ju noll koll><

Jag skulle hålla koll på vår svenska man Mohammes (hihi, svenska mohammed) när han skulle springa, och springa det bannemig gjorde han. Förstår inte varför folk tycker det där är roligt, jag förstår verkligen inte alls. Formel 1 är kul dock, jag säger som Anton "det är bara roligt i början, det är ju då dom krockar". Varför titta på sport/motorsport  osv osv OM DET INTE ÄR NÅN SOM SLÅR SIG?! Så DÄRFÖR tyckte jag de var extra kul när vår man mohammed (svenska mohammed hihi) sprang, det var en som slog sig. AHA! Friidrott blev helt plötsligt intressant igen. Det var nån dumröv som inte fattade att man skulle hoppa över häckarna, uatn trodde att han skulle springa genom dom, I got news for you Einstein! Du hade fel fel fel fel FEL! Du skulle givetvis hoppa  ö v e r ;) Sen fick man se det i slomotion.. Mohaha. Jag mådde så bra där jag satt i väntrummet. Back to..ja ni vet..fakta. Vår man mohammed (hihi svenska mohammed) slutade fyra, och han verkade vara rätt nöjd med detta.

Efter nog med olyckor och en hel del hårminskande för cattes del travade vi vidare på stadens gator, travade föresten..nja snarare spatserade fram som stolta åsnor! Placerade våra rumpor på en varsin stol på Christins och njöt av fika i solen (skuggan), pratade skit och återigen mera skit. Sen kommer den, den mest korkade, idiotiska varelse på denna jord..GETINGEN! vad fan har han där att göra? När jag försöker dricka min cola och äta min kaka? Vadvilldumig??? VA VAVAVAVA? Äckeldjur. Tror att det var där nånstans som saker o ting gick överstyr, jag trodde jag  var nån mega mutcho man som var oövervinnerlig och tänkte att "Hey, jag sätter mitt glas över cattes när getingen är i hennes glas, så är den instängd" Så jag gjorde det...Och det funkade skitbra..I ungefär i en hundradelssekund innan glasen var helt ihop, det var då mitt glas slog sönder cattes.... oj.....
Behöver jag säga att vi hade fikat klart ungefär då? Vi kände oss plötsligt rätt färdiga med vårt ändamål:)

Sen var det dags för den roliga biten, jobba! Wohoooo! Naj, det var trevligt, mkt trevligt. Söta Berit som har åsikter om allt som rör mitt utseende:)
"Brukar inte du ha glasögon?"
"Joo men jag har orkat beställa linser nu, så jag kör utan det ett tag, rätt skönt faktist"
"Ja, du ser verkligen annorlunda ut, ögonen ser ut på ett helt annat sätt..Ja, det gör det faktist"
Jaa visst gör det? (ler)  Det känns faktist jättebra"
"Du var sötare med glasögon"
-slut på diskutionen-

Kanske inte så roligt när man hör det bara så, men alla våra samtal brukar sluta på samma viss, om jag har de uppsatt är de finare när det är nersläppt. har jag klippt mig var de finare långt och har jag färgat håret kan du bannemig räkna med att jag var mkt finare i den förra färgen! Hon är söt:)
Dock så kommer hon med komplimanger ibland, då blir jag glad i ögat:)
"Guuud vad vackra ögon du har!!"
"Du är så söt sara, förstår du det?"
"Va långa ögonfransar du har, vill du byta?"

Icas stolthet och mormor:)




Nej hörrini, nu ska jag avsluta det här, gå igenom tv.nu och kolla in när dom ska sända spjutkasten, DÄR snackar vi olyckor!



Om man ändå vore en brandbil..



Ja, Ania ska ju alltid klaga på mitt bristande uppdaterande.. Så, här har du Ania din lilla mögelsvamp!


Nu är sommaren slut och skolorna har börjat ingen, inte för mig dock. Jag tog ju som sagt studeten;)
Yeah=) Känns faktist jätteskönt att det är slut nu, och i sep börjar jag min kurs i pedagogik, kul eller vad!

Hela sommaren gick åt till att jobba i min kassa på mitt ICA, jag klagar dock inte, med mina arbetskamrater och med den bästa chefen ever är det svårt att ha tråkigt. Visst ibland har jag varit dödligt trött på det, men jag tänker efter så..jobba måste man, och hellre göra de på ICA än diverse korvkiosker (jag nämner inga namn.. petterssons grill) ;)

Ja just ja, lilla sixten har jag skrivit en kommentar till mig, trots att jag har mina aningar om vem som har "hjälpt" sixten att skriva (aniiiia??;)   )
Ja, Sixten, min lilla bäbis:) Hördes talas om en tjej som var tvungen att göra sig av med en av sina råttor, jag som alltid velat ha en råtta och tyckte de var lite tomt hemma hos ted tvekande inte en sekund! Åkte med Ulrica och tittade på honom, kärlek vid första ögonkastet. Svart "överkropp" med vit underdel med lite svarta fält på ryggen. Söötnöt =) Efter två veckor kände jag dock att detta funkade inte, inte skulle min sixten vara ensam. Icke. Nej, jag började spana efter en kompis till honom, och det hittade jag nästan exakt. Så nu har jag en sixten och en Ulf:) Ulf är fortfarande en bäbisråtta, max 2 månader, sixten är nog runt 7-8.

Bild kommer förr eller senare, snarare förr=)

Fick nyss inside information, av en säker källa, nämligen från den omtalade själv. Att den omtalade hade tänkt avläga visit här i karlshamn. Humöret är på topp, fan så jävla underbart. Verkligen, jag stutsar av glädje=)
Kristoffer, jag vill bara säga, fan va kul att äntligen få träffa dej =)
Har inte en aning om vad fan vi ska göra, men det är ju sånt som löser sig efterhand:)

Nej, nu har jag inget mer att skriva tror jag, jag är sådär härligt trött och slö och njuter av att veta att imorn är jag ledig..Oups, det är jag inte alls det. Jag ska ju träna. ajdå.nästan ledig alltså:)


Och Ania, jag vet att du läser detta först när du kommer hem. Men jag glömde verkligen att säga hejdå till dej ordentligt=/ Förlåt. Jag vet att du har jättejätte superkul där nere, och att du kommer bli sjukt brun. Så jag ska längta efter dej tills du kommer hem igen, och sen ska du få berätta allt roligt som du har haft för dej. Ha det bra snyggve!;)