Sara och Ania gör Khamn osäkert!

Sara och Ania gör karlshamn osäker!

"när vodkan gjort oss vackra!!"

Jag och Ania tar snart oss en torgarunda och sen är det kompaniet som väntar. Fyllan väntar, dansen väntar och framför allt..alkoholen väntar =)

I spoke in silence those days..

Dagen har tillbringats med Ania, Ted och Johannes.
Ania kom och hämtade upp oss efter sitt jobb och sen gick jag och ted med henne hem mot fridhem. Givetvis öppnade sig himlen preciiis när vi steg utanför dörren. ><
Ted hade en stort paraply med gummibjörnar på, jag hade johannes kvarglömda och Ania hade en litet trasigt paraply ^^ 

Nåväl. Jag och Ania gick hem till henne, satt och pratade och vilade på hennes balkong. Sen gick jag hem till teddie och åt och sen om Ania och johannes och så kollade vi på film Dead silence.  Den var..tjaaa..intressant:P

Nej, den filmen var bra. Dock lite läskig emellanåt, men gryyymt spännande.

-Tipsar-

Midssommarafton? Och ja, sömn är överskattat..

Gosh..

Ania klagar jämt på att jag aldrig uppdaterar min blogg..så here it comes!

Uga>< Nu är de officiellt midsommar, klockan är 05:17 OCH JAG KAN INTE SOVA! Fan de finns inget mer frusterarande än att ligga o vrida o vända på sig, utan att kunna somna. Fan!

Midsommar var det ja, tjaa..
Alla små bth elever har ju lämnat vårt älskade fridhem för att återvända till sitt barndomshem, dvs, dom åker hem o lever gratis hos käre mor och far över sommaren, suckers:P
Men men..alla har åkt, förutom en liten grupp, som vi nu kan kalla för "undantagen" Det är alltså bara en massa undandtag kvar i fridhem..hmm, alltså, midsommarfest, utan folk? Naajee. Vi skiter i de tradionella firandet, vi behöver öl och cider, och vin till lilla Ania, sen är festen igång =)
Det blir en liten mysig intern fest, kalla de vipfest om du vill, själv kallar jag de för "det absoluta bottenskrapet" ;) Det blir, Jag och ted, Ania, Johannes, Lotta, Thomas och ev Martin och hans kvinna:) Mkt mkt trevligt.

Gaaah jag behöver den där skitsömnen nu. stressad stressad stressad.
Varför ge mig ett schema från ica och sen inte följa det? Varför? V A R FÖ R ?!
Det är fett stressande att jobba sina timmar (12 st) i fyra dagar i rad, komma hem på kvällen, njuter av att vara ledig och veta att man får sova hur länge som helst dagen efter. Går och lägger sig seeent och väcks av ett samtal kl 9 "Hej det är jag, vi behöver att du hoppar in imorn, funkar de?"
Och inte kan man säga nej heller ><
Fan man ska inte klaga, jobb är bra, pengar ännu bättre. Men det är jobbigt att bara vänta på att bli inringd hela tiden. Man får väl försöka se de från en ljus sida..Jag slipper gå hemma och ha tråkigt ;)

Nåväl..

Student 07 var..tja. vad säger man, har ju ingen annan student att jämföra med, ^^ Man skulle kunna säga att jag tog oskulden av min student (drygo ) men jag antar att man skulle kunna säga att den var typiskt studentisk (värsta svenskan) , förutom att jag inte drack tills jag spydde i någons rabatt.. Jag drack tills jag somnade istället, det var en lång dag, en mkt blåt sådan desutom... Men de ja ville ha sagt var att, tja.. fan själva studentdagen tycker jag var den minsta grejen. Det var så jävlar roligt den sista tiden, man började umgås med klassen på ett annat sätt och gemenskapen växte nåt enormt. Dagen jagf kommer minnas bäst när jag tänker tillbaka på studenten kommer vara vår skattjakt en dag sista veckan. Alla i klassen var utklädda i morgonrock eller sexigt nattline (jag körde på linnet;)  ) och samtliga skulle samla ihop diverse skruvade och udda saker. Och i slutet av dagen hade jag och harju kast med litet ägg, givetvis så tröttnade vi rätt snabbt och började kasta ägg för glatta livet, det blev även början på en böghög.. Efter detta kastade jag en bakelse på daniels nakna bröst  (gud så erotiskt) Och smetade sedan in grädde i hans ansikte^^ Detta avslutades med en simpel "ätasmetad-bakelse-från-daniels-bröst -och-sutta-sylt-från-daniels-bröstvårta"

Hela dagen avslutade med att jag och johannes o mikael tog johannes gryma bil och åkte och badade. Den dagen somnade jag med ont i magen av allt skratt..

However, detta börjar bli rörigt, antar att detta var mer för min egen skull än för alla andra, skönt att skriva av sig lite, och sedan läsa senare.
Och nu är de fan dags att somna. jag blir galen >< Skitfitt klockan är nu 5:41  Livet är såå underbart just nu ><