SONY 32T3000..

Heter min nya kärlek!! ITnörden i mig har talat. 
Tyckte det var dags att fixa fräsh tv och tja..Beställningen gjordes igår natt och den har redan avgått från deras lager, kommer troligtvis vara hos mig innan onsdag..Bra där! 

Bildkontrasten ligger på 8000:1 och att koppla in macen kommer gå fin fint eftersom pixelmapping fungar som smutt! Inbyggd digitalbox har jag också.. Tror de kommer bli riktigt bra, lägenheten är inte enorm och en stor 47 tums känns bara i vägen. 

Väggfäste och HDMI kabel ingick tydligen i priset så allt jag behövde köpa var en adapter som kopplar HDML till DVI och sen är de bara att koppla datorn rätt in.

SONY 32T3000

Katastrofdag på Mörrums bruk

Det är faktiskt inte så illa som det låter..
Eftersom jag läser till undersköterska får vi åka iväg på övningar, och idag var det som sagt en katastrofövning.

Vi var indelade i grupper och i min grupp var det jag och två tjejer till. En var observatör, som skulle kolla så att "katastrofgruppen" hanterade skadorna på rätt sätt. En var chockskadad, skulle sitta och stirra, andas snabbt och vägra att röra på sig.
Jag skulle vara brännskadad, kemiska brännskado, andra och tredje graden på mina armar. Blev sexigt sminkad med sönderfrätt hud och hudslamsor som hängde..

Det var faktist jätteintressant och dom flesta sjukvårdarna var jätteduktiga och tog saken på allvar, det var tom en som bar ner mig till nedre våningen och duschade av mina armar i en nöddusch som dom hade där.. Snygg som attan var han, we like!

Mera då.. prov imorn.. och här sitter jag..dåligt dåligt.

Awell. Stay black people!

Over and out

Allt snurrar på i ett hysteriskt tempo just nu. skola,. plugg, läxor, jobb jobb och åter jobb. Men, jag ska inte klaga för jag är happy nu :) Min lägenhet, MINA studier och mitt jobb. Blivit en hel del ändringar och nu är det jag som står på tur att få mer timmar, tyvärr kan jag nog inte jobba mkt mer än vad jag gör nu när jag pluggar, (plugga heltid och jobba snitt 20 timmar i veckan) jag måste ju ha ork till annat..

Men, jag kan inte berätta allt som hänt den senaste tiden, finns ingen möjlighet.

Inget internet i lägenheten gör att jag inte kan uppdatera specc ofta, eller ens vill uppdatera specc ofta.

However, igår var en av dom bästa dagarna på mkt mkt länge.

Josse och lejla hade kommit till mig i torsdagskväll, vi hade skrattat umgåts och hånat varandra brutalt, allt i vanlig ordning. I fredes stannade josse kvar tills jag skulle iväg och jobba och sen återvände hon från bromölla påkvällen för att ha myskväll med mig:)

Vi grillade gott kött, vi gjorde sallad och grillade bröd, det var sommar och det var mysigt. Josefin hämtade tom min ljusbricka. Så vi satt alltså, på min bakgård,i stan, på en sidensfilt, med levande ljus klockan halv elva på kvällen och bara njöt. Och sen helt utan förklaring hoppar hon upp fårn filten ropar "men jag har faktist en till inflyttningspresent" och springer ut genom min port. Lite förvirrad undrar jag vad de tog åt henne. Men sen...
In kommer en kille, i kavaj med en blomma i sin hand. Och det tog ett par sek innan jag kopplar. Det är ju HANZI:D Min Johannes! Josefiiin hade i all hemlighet bjudit in honom till vår grillfest och tja..Han kom, helt enkelt =) En superfin blomma fick jag, och sen fick vi 5 stora röda rosor var..

Jag ska erkänna, jag blev så glad när jag såg honom och när jag förstod vad josefin hade gjort att jag grät några tårar..

Over and out.