The mess you left behind

Once again sitter jag på mitt jobb. Borde plocka varor nu men all ork är borta. Ska ta ett sista knyck så fort jag är klar här. Jag lovar.
Imorn blir det en spännande dag=) Jag ska på bröllop. Wey
Roger och Anna skaslå sina säckar ihop, som man säger.  Och för att fira att dom har slagit ihop säckarna ska dom till .. ja nånstans i Asien i två veckor. Gud va skönt det låter. Anyhow, under tiden ska jag befinna mig i deras hus, passandes deras hundar och får. Catte kommer ochg håller mig sällskap och det kan nog behövas, ett hus mitt ute i vischan låter inte jääätteroligt helt ensam i en vecka.  (dom är borta i en vecka men jag passar bara i en)

Gah detta blev inte alls fyndigt och underhållande, det blev mest rörigt och tråkigt.
Det är något fel på mina fingrar, dom är stela så jag stavar fel en gång i sekunden ungefär.. Hmm

Gått ner 10 kg nu. Congratz till mig!

You bend me and you shake me. You beg me then you break me..

Knappt 20 min kvar på dagens arbete nu. Känns bra.



Och som alltid, när jag mår himlasuperbra så slår allt tillbaka, och självklart ska det alltid slå tillbaka på en söndag. Jag hoppashoppashoppas att det hinner gå över innan jag kommer hem och är ensam. Jag hatar ensam, ensam är aldrig bra.

Antar att jag har en aning cynisk bild av allt. Men om hela mitt liv handlar om att lyckas, ha dom rätta vännerna, ha dom rätta åsikterna, skaffa det perfekta jobbet och så småningom skaffa den perfekta pojkvännen som senare blir min sambo, man och far till min dotter, är det så det ska vara vill jag inte vara med längre.

Jag ser ingen anledning.
Och ja, det är därför jag är svag på söndagar.




Glöm det, bry er inte. Jag orkar inte.
















...Jag visste inte att det skulle vara såhär svårt..

Lördag as it should be

GUD vad snälla människor det finns egentligen!!

Idag har Britt, Dessan, Berit OCH Iréen sagt samma sak "Sara du har gått ner i vikt va? Du är jättefin! Va, 8 kilo? Vad du är duktig, du ska vara stolt över dig själv!"

Hela dagen har jag gått med ett stort leende på mina läppar. Det gör så mycket skillnad när folk i ens omgivning ser skillnad och vågar säga det till mig.

Nu har jag jobbat mer än häften på mitt tolvtimmars pass och jag är faktist fortfarande pigg och glad, undrar om man faktist ska dra och träna lite senare i alla fall?!

Annars då.. Älskade Gösta spökade för mig inatt som han alltid gör, hyperaktivare katt hittar ni inte, men i morse när jag vaknade liggandes på rygg, låg han tvärsöver mitt..bröstparti.. så att säga. Han låg helt utdragen, huvudet hängde ner på ena sidan och baktassarna på andra. Kännes riiktigt omotiverande att stiga upp ur den varma sköna sängen.

Imorn ska jag jobba ett par timmar till och sen måste jag städa lite hemma känner jag. Ser ut som lilla kriget. Efter det ska det bli träning, det har jag bestämt!

Too bad but it's the life you lead..

Sitter på jobbet nu. Tio minuter kvar. Underbart!
idag har varit en bra dag, jag är sugen på att träna nu efteråt men det vore mest idiotiskt, ska upp tidigt imorn och jobba mitt 9-21 pass och jag behöver min sömn. Tror dessutom att min kropp skulle uppskatta mig mera om jag lät min träningsvärk försvinna en aning innan jag började köra igen. Träningen har varit bra denna veckan dock, enda dagen jag inte tränat är i måndags, och måndag är ju ändå måndag. Ska se om jag drar och tränar imorn efter mitt "killer-pass" Hade varit en skön avslutning, varva ner osv osv.

Men livet är bra nu, jag trivs jag trivs som fan.
Jag går ner i vikt, jag mår bra, fysiskt och psykiskt. Provade mina arbetsbyxor idag, jag kom i dom!! Woho, vilken känsla, sitter i dom nu, känns underbart. Det var ju ett av mina mål. Ett annat mål var att kunna ha min underbart fina kappa till vintern. Jag provade den förra veckan, herregud, den satt inte ens tajt.

Nästa vecka blir det bröllop och jag ska lyxa på med att köpa en riiktigt fin klänning att ha på mig, det har jag förtjänat.
Hittills har jag gått ner 8 kg nu, och det är kul, folk i min ovgivning säger att det syns.

Märker nu att hela inlägget kom att handla om min vikt och träning. Men faktum är att det är just det mitt liv kretsar runt just nu. Men det känns bra, bättre upp det känns underbart.
Och all ångest med att aldrig få äta, är så värt det. För att jag får må som jag mår nu, känna som jag känner, det är en grym känsla. Det gör allt värt det.

Nu ska jag gå och stänga butiken, dra för och släcka, sen ska jag hem till mannen i mitt liv, Gösta.
Det är han, jag och träningen. Det känns bra.

See how bad it gets, I'll settle down and deal with old regrets

Woho!
Såhär pepp är man innan träningen.
(jag älskar min träning.. its make me foxy!)



Jag menar.. vem blir inte pepp av det där? 
Graow, jag gillar mig själv och jag gillar mig själv hårt.

Feel free to love my tattos, I know I do.

(av personliga skäl lägger jag icke upp en bild efter träning.. mhm)

The magic in her eyes when she`s killing me..

BTW!!

Tack tack tusen tack för den underbara parfymen från Malin, Hendrik och Catte. Luktar verkligen sjukt gott.
Och Tack Josefin och Lejla för det jättejättefina pilgrims halsbandet

Älskar er!

checklist baby, checklist!


Och ja, det är meningen att jag ska blunda, de är för att ni ska se sminket..eller nåt

urh!
Det blir så jobbigt när man glömmer skriva på länge och har tusen saker att skriva om. jag får lösa det med en smidig punktlista

  • Jag har fyllt 20, grattis till mig och död till den som glömde mig och att ge present!
  • Jag har gjort en lååång hårförlängning
  • Jag har kommit igång med övningskörningen, kör bara med pappa hittills men det går bra
  • Gösta har kommit till ro här hemma, sötare och kelnare och GALNARE katt får man leta efter
  • Jag satt igår och maratonfikade från halv 10 till kl 13 med tjejer från klassen. MKT trevligt!
idag slutade jag elva. Mycket skönt. Har även fått veta vilken som blir min praktikplats. Matrosgatan 18. Hoppashoppashoppas att jag får en bra handledare så kommer allt annat flyta på.

Har precis gjort klart två mastodontarbeten, man heter ju inte flitiga Sara för inte.. Ööh ja, jag heter ju visserligen inte det, och jag kan inte minnas att jag någonsin har blivit kallad för det heller, men.. nu är helt rätt tid för det, så att säga. 

mer då.. Idag blir det motiva city som gäller. Jag och Hendrik tränar så svettet rinner. Eller, han tränar så svettet rinner, mitt svett bara..dyker upp lite blygsamt sådär. Jag tränar alltså inte lika hårt som mr hårdträning itself, första gången gjorde jag det men då svimmade jag av istället, inte angenämt alls. För er som inte vet går jag på diet, och jag antar att min mkt reducerade mängd maginnehåll faktist påverkar min fysiska hälsa. Så hendrik tränar och lyfter vikter, jag håller mig till löpband och cyklar och sånt kvinnogöromål. 

Nej nu ska jag ut och se om :
1 jag har fått något smaskigt kärleksbrev ( det har ännu inte hänt, men.. still waiting)
2. Min födelsedagspresent av ted
3. Paketet som borde komma från cdon idag



Klicka upp bilden så får du se evil cat Nr 1

Första bloggen på ipoden!

då sitter man här. Hurra till mig jag fyller ju år!!:) Jag har skaffat katt nu och allt. Får skriva mer en annan gång. Skriva på ipp Od är svårare än man kan tro

...

Detta är en tung dag. Hela den här diet grejen äter upp mig innifrån. Jag är så trött och så hungrig och jag kan inte sluta tänka på mat. Det är det enda som existerar, Jag mår inte bra, jag mår inte bra alls. Jag ångrar att jag började, det är ett av mina största misstag jag någonsin gjort. Idag kommer bli en lång dag, jag vet inte om jag kommer klara av den utan att äta något. Chansen att jag faktist kommer klara av det idag är en på hundra. Jag tror inte jag fixar detta mer. 

13 dagar. Jag är en misslyckad människa.

skjut mig.

GAH! Tillståndet jag befinner mig i påminner så mycket om galenskap man kan komma utan att faktist bli.. ja ni vet, galen.

D ringer mig vart tionde minut o be mig gå och kolla vad saker kostar, HON kan själv resa sig upp och gå och kolla.. Precis som ALLA ANDRA gör. Det tar max en minut och jag har ALDRIG varit med om att en kund blir arg på mig för att jag lämnar kassan en korta stunden.
Jag har sagt det till henne tusen ggr nu "du kan kolla själv D, det är ingen fara, det går jättesnabbt :) "

MEN ICKE! Idag, samma sak. Vad händer? häxan tjatar emot mig, snäser till och LÄGGER PÅ!
Jag ringer upp "Vilket märke var det jag skulle kolla nu då?"
"Spelar ingen roll, kot hit o byt MIG så går JAG och kollar!"
"Nej men ja ärvid osten nu, vilken är de? -hon lägger på-
Jag ringer, signal efter signal och hon vägrar att svara!! jag förstår inte hur hon orkar bete sig som en jävla bäbis. Hon stör ju mig i mitt arbete hela tiden när jag måste släppa det jag gör för att kolla vad saker kostar..

However, efter 25 signaler MINST, svarar hon
"suck.. jaaa??"
"mm jag står som sagt här, vilken var det?"
"MEN KOM HIT NU DÅ!!"
"nej det tänker jag inte, nu har jag gjort vad du bad mig om, säg vilken ost det var annars så struntar jag i det nu."
-säger vilken det är-
-jag säger priset och lägger på och går hit..

kom och skjut mig, jag hatar mitt jobb och tydligen hatar mitt jobb mig.

Ni förstår inte hur drygt det är att jobba med "vuxna människor" som beter sig som sjuåringar, hon gör alltid såna här grejer och det är alltid jag som får passa upp henne, alltid!!

SKJUT MIG!

"Jag trivs"

Sitter på jobbet. Har rast, är precis i mitten av mitt pass nu. Har lagt all min energi på att jobba mina första 6 timmar, och nu har jag 6 stycken till. Jag vet inte hur jag ska orka idag. Hela min kropp skriker av smärta. Axlarna brinner och ryggen hugger så fort jag rör mig. Jag vågar inte längre böja mig  ner, förra gången jag gjorde det kunde jag inte räta på mig igen.
Jag vet att man inte ska klaga och att allt bara blir jobbigare då, men jag är trött på otrevliga arbetskompisar. Arbetskompisar som snäser åt mig när jag tilltalar dom, och dom äldre arbetskompisarna som ska göra allt 200 ggr omständigare än vad det igentligen är.
Men men..
"jag trivs, jag trivs"

Min ljuspunkt nu är att ev blir det film med das catte och malin och hendrik när jag är klar här. Kanske skulle tom Emma kika inom. Och imorn blir det till att åka och hämta min pojke. Som jag längtar, han ser så söt och gosig ut.. ÅÅÅh hoppas han kommer tycka om mig, annars vet jag inte vad jag gör ><


skäggmannen

Först visste jag inte vad det var som var annorlunda. Sen slog det mig. Som en blixt. Min vän är ju borta!

På kvällarna när jag ska dra ner persiennerna för att  ömka vuxet samliv (vem försöker jag lura, här är det lika torrt som i saharaöknen) ser jag alltid honom. Det är lugnande på något sätt.
 Han sitter där, en 50 årig herre med hemtrevligt afganistanskägg, sittande med headsett på och datorn framför sig. Jag brukar titta på honom en stund varje kväll, mest för att kompensera mitt bristande tvutbud (nej radiotjänst jag bara skämtar jag har inget dåligt tvutbud, jag har inte ens en tv..ni kan sluta ringa nu)

Men ikväll var han borta, vad är det som har hänt? Kan man gå och knacka på och se hur det är med honom? Han kanske är lite sjuk, vill ha en kopp tee? Det kanske blir en tryckt stämning när jag presenterat mig "hej det är jag som brukar stirra på dig varj kväll. Jag ville bara se hur det var med dig?" Kanske bäst att låta bli.

another day goes by..

NoneUsch ja.

Antar att det är kärringen i mig som nu vid tjugo i tio sträcker på mig och säger "nahe.. det är ju faktist en dag imorgon också"
hugga, jag börjar bli som min mamma..

Promenixat med Malin idag, mycket givande på alla sätt och vis. Tjejsnack och motion, kan det bli mycket bättre?!

Imorgon blir det skola och sedan IKEA med älskade ulle bulle med tillhörande övernattning. Skogsliv är bra för kropp och själj :) So I see you på torsdag! 

Men som sagt, nu blir det en dusch och sen blir det faktist sängen.

Bjussar helt osjälviskt på en supersnygg bild på mig själv. Yes im hotter than hot. (jag tränar OCH bantar, jag FÅR vara ego)





och en bild till.. lite mer själviskt, för att jag såg den i bildarkivet nu och för att jag tycker den är zöt

None



-----

Uppdatering..

Jag glömde ju dagens Måste Ha!

Dagens måste ha är..fortfarande dom sablar ostbågarna..

Den gula färgen.. den ostiga lukten..ljuden när man tuggar, segheten som uppstår när påsen varit öppen ett tag. Hur den känns i min hand, smälter på min tunga..mmm
Det känns som om min fetisch för ostbågar börjar spåra ur nu..

-----




förlåt...


success!

Metodrum på morgonen.. och vem står där om inte Barbro! Allmänt kramkalas utbröt. Hon gick i pension i sommras men kom hit idag för att undervisa oss i matningens ädla gåva. Japp. You heard it ! Imorse låg jag nerbäddad i en sjukhussäng och blev matad. Mycket trevligt. Fick kuddarna tillpuffade efter ett knäpp med fingrarna och en kopp te utan att ens behöva fråga. Nej jag säger som Marica "är det såhär det är att vara gammal kan jag inte vänta!"
Självklart höll jag mig till min shake medans dom andra blev matade med flingor och macka.

Vi tog också puls och blodtryck och temp. Märkligt nog ligger min axilläratemp på ynka  36,2 och min orala på 36.1.. Kan detta ha med min diet att göra måne? Den som lever får se..

Imorn slutar jag 12 och sen bär det av mot IKEA. jag och ulrica mot nya äventyr.

På trosdag är jag heelt ledig. Känns underbart. Riktigt underbart.

Jag kom på en sak igår. Dom flesta bloggar har en "thing"  En "hock" om du så vill, det betyder ju att jag också borde ha det, eller hur?! Och vad passar då bättre än Dagens ord?!! 

Japp, så så får det bli. Alltså..

Dagen ord blir : Diastole. Diastole är hjärtat vilofas. Man kan också säga "Diastoliskt blodtryck", det är alltså det undre trycket som uppkommer när hjärtat är i vila. När hjärtat vilar pumpar alltså blodet runt långsammare. 

Monday as it should be

Ja gott folk. Dagen har varit mkt händelserik.. Det är i varje fall vad jag försöker lura i mig själv. Som jag ser det har jag fått en extra dag som jag kan räkna som helg. Ingen skola. Och bara en och en halv timmes jobbade.  Ja, jag behövde det nog. Lite riktigt ledigt. Ledigt som i att  göra precis vad som krävs för att hålla sig flytande. Åh vad jag gillar det!

Idag har jag gjort mig av med Ted, äntligen! Höh!
Sen har jag varit på mitt första officiella möte som tjockis, mkt givande. Pratade lite, lyssnade lie. Det kan nog bli intressant om ett tag. Fick även veta att jag gått ner en halvt kilo till. Nice Nice. vad mitt BMI och mängdem fett i min kropp angett i procent OCH kilo förblir dock en statshemlighet. i 
Varje fall till jag gått ner ytterligare 20 kilo, då kaaanske jag berättar. Den som lever får se.

Efter jobbet promenerade jag och Emma runt o två timmar. Vi var mycket nöjda med oss själva. 
Och nu sitter jag här. Trött och slö.

Nej. Nu blir det att natta pojakrna och sen blanda till en "härlig" pulvershake och sedan lägga mig i sängen och fantisera om ostbågar. Ostbågar är dagens "måste ha". 

Imorgon blir det metodrum, det brukar vara intressant. På kvällen blir det powerwalk med malin. Det ser vi fram emot.
(
Ps. innan jag lägger mig ner ska jag skriva ner all min träning i min "fysista träningsbok", borde göra lite "mental träning" också snart så att de kan jämna ut sig... Ds.)