But if you want it so badly then why don't you say so, lady?

Sitter i skolan nu. Märklig tid att befinna sig i skolan måste sägas.
Sov hos min lilla hobby familj i Mörrum. Lika trevligt som alltid.

Igår hjälpte jag mamma med huset hela dagen, gnuggade in golven med linolja och gnodde med vatten. Det var tungt och det gick trögt och det var tråkigt! Fick dock ett sms av mamma igårkväll som tackade för hjälpen och sa att golven faktist hade blivit ljusare, just det som var tanken.

Efter golvgnuggandet åkte jag hem och åt, förberedde mig mentalt inför träningen och sen kom T och vi begav oss.
Träningen är faktist riktigt rolig och inte alls lika jobbigt nu som den var i början. Man kan programmet nu och vet vad som kommer efter nästa låt. Vi gav i varje fall båda gärnet och duktiga är vi måste sägas.

Efter träningen gick vi hem till Rickard och kollade på hans nya lägenhet som han renoverar för fullt. Mkt tjusigt.

När vi till slut anlänt till mörrum efter diverse stopp hemma hos mig och i affärer i antalet två åt vi lite frallor, man måste äta efter träning annars blir man helt slut i kroppen.
Och i vanlig ordning satt vi uppe och pratade och pluggade aaaalldeles för sent och i vanlig ordning steg vi upp mycket tidigt och åka bil till skolan. Smidigt och lyxigt men de kändes märkligt att stå utanför skolan redan vid 7 på morgonen.

Idag är det först prov och sen redovisning som gäller. Ska bli intressant med ett prov i kryss frågor..Eller som hon själv hävdar är det ett test, jag svär det är bara lögn. Något hon har lärt sig i utbildningen att kalla alla prov för test bara för att avleda den värsta paniken som uppkommer i studier när man hör ordet "prov" sägas högt.

Nåja, jag är ju awesome och T är ju inte heller så pjåkig så "testet" och redovisningen kommer gå galant.

Sen ska jag få äran att underhålla T hela dagen dags tills nästa träningspass. Blir väl det vanliga, fika skvaller och psykiningar av fina Alex som får stå ut med oss varken han vill eller ej.
Hon hävdar också att det är min uppgift att komma på vad vi ska äta, Sara är nervös.

Awell. Nu ska jag förebereda mig lite inför det som komma skall. Stay tuned mina vänner!

Oh no she didt?!?!

..Fick nsys veta att jag har en snokare på min fina underbara blogg. Det känns faktist obehagligt, lite smutsigt faktist..
Henrik, skaffa egna RIKTIGA vänner.  Tills vidare tänker jag vägra skriva, om du fortsätter vägra kommentera

All makt åt tengil vår befriare!!



Good luck with your new life

Dunno why men jag kände att jag ville skriva ett inlägg.. Har dock inget alls att skriva om, förutom att T fick mitt sms och att hon förstod min fina pik om att luncha ihop.

Jag är i chock, det är lördag, jag är på jobbet och vet ni vad jag tänker?? "Gud va skönt, ha något att göra en tråkig dag som denna.. Och nu behöver jag inte jobba försen om två veckor, då vi flyttar in i lägenheten" AH MA GAAD. Jag som brukar vara superduper dep och räkna timmarna kvar till jag slipper helvetet (även kallat jobbet) Märkligt..

Ja T, det låter som en bra ide att rensa systemet lite, ska läsa igenom det sen på rasten lite mer noggrant. Men som sagt, om ni är i stan vid 2 så äter jag gärna lunch med er nånstans på stans cafeer/matställen. Hör av er, mobilen på ljudlöst men jag sneakpeakar lite då och då..

Nu ropade dom mig till kassan..
So long!

Thats your opinion, and what is that? It's just a different point of view.

Jag har alltid sett mig själv som en tidspessimist. Måste alltid gå ut till bussen minst 10 min innan den går, vilket alltid, utan undantag innebär att jag får stå ute och frysa i 7 ½ minut. Jag har svårt att mäta tid, har jag bråttom och ska göra något känns det som om det tar minst en kvart innan jag är klar, när det i själva verket inte har gått mer än 5-6 minuter. Det är märkligt såntdär.

Samtidigt kan jag ha dålig koll på andra hållet, varje morgon börjar jag klä på mig yterkläderna runt halv 8 och varje gång, varje gång är jag utanför dörren TIDIGAST 20 i 8. Och varje morgon när jag stressar iväg så tänker jag "varför lär jag mig aldrig? Imorgon får ja börja liiite tidgare" Men icke.

Det är idag exakt två veckor tills vi får flytta in i lägenheten. skrämmande nära men kitlande nervöst. Jag längtar, önskar det vore idag. Men det finns så mkt att göra att det hade varit helt omöjligt.

Fråga mig inte varför jag började rabbla meningslös fakta om tiden bara sådär. Jag vet inte. Kanske beror det på att jag är på jobbet och faktist tycker det är helt okej. Kanske jag är så utmattad av all packning där hemma så jag har svårt att få min hjärna att fungera som normalt. Kanske beror det på att jag såg fom fyra avsnitten "De halvt dolda" från SVT idag. Jag vet inte.
Men den serien grep tag om mig hårt, riktigt hårt.  Jag tänker inte ens ge mig på att försöka beskriva handligen, de skulle vara att hacka sönder Gadrells pjäs i små små bitar. Men den var stark.  Skildringar av personer som hela tiden knöts ihop med varandra på sätt som var så genialiskt att jag inte kan göra annat än skaka på huvudet.

Om man ska sammanfatta serien med en liten text, och det ska man, så skulle den texten vara :
Den visar att allt inte är som det ser ut. Människan lever och har alltid levt efter nån mall över hur man ska vara, och av rädsla för det nya och det okända backar vi tillbaka till vår trygga närvaro. Vårt trygga hem, trygga familj och trygga principer och ståndpunkter. För är det inte så? Det är lättare att se och sedan döma, istället för att se, konstatera och tänka efter. Vi människor är snabba att döma utefter den "normala normen", detta är något som jag anser är något som vi alla förlorar på i slutändan.
Om den serien på något sätt kan ändra hur jag är som person så önskar jag att den har lärt mig att inte stanna kvar vid ytan, våga ställa dom obehagliga frågorna, våga bry mig om annat än just skalet.
DET skulle göra mig till en bättre människa.

U never ask me what I would do.

mmmmmm...


Sitter just nu och njuter av bland de godaste jag ätit på länge (bortsett från din underbart goda mat T,självklart är din bättre :;) )

Det är en sån där barnyoghurt, Yoplait heter den, från 10 månader. Finns i smakerna jordgubb och hallon. mmm

Funderar på att massproducera barn bara för att ha en ursäkt att få köpa hem dom.. Mumma..

Hör du det alex? Vila upp dig nu för när du kommer hem ska vi säkra den närmsta framtidens ekonomi .. Mohaha..

(Hoppas T inte hatar mig nu när hon läser dethär, hon känner mig och jag hoppas hon förstår skämtet)


Anyhow. Alex åkte till kalmar idag. Jag har packat som tusan från de att jag kom hem från skolan tills jag skulle till ica och jobba. Känns som om jag kommit en bra bit på vägen..
Ikväll ska de bli lite mys i soffan med vänner och lite gott Te tänkte jag..Saknar fina Alex så men ibland är det rätt skönt att få sin egna tid.

Men Men. Nu ska jag dra ner och stänga affären för idag.
Hoppas alla får en trevlig helg, själv ska jag jobba, men ev iväg och simma med T och finaste familjen på söndag *hoppashoppas*

HejHej

Wheres your head at?

Sitter i datorsalen i skolan och klickar runt. Jag och T har precis skrivit ett arbete om cancer. Blev nog riktigt bra. Det är sånt man inte märker på en gång när man är uppe i det. man måste pausa och sen läsa det och sen kan man se om det blev något man kan stå för. Men men. Det blev säkert super.

Annars då.. den 20 går flyttlasset. Känns sjukt märkligt, det är ju ingen tid kvar alls. Det kommer bli stressigt att hinna packa ner allt samt hinna med skola, praktik, hemuppgifter och jobbet men det blir ju så när det blir kort inträdestid.. Spännande vilket som!

Igår var det inflyttningsmiddag i mammas och pappas nya hus. Superfint och tja.. jag får väl äntligen erkänna att jag gillar det. Stolt som en tupp när jag fick gå runt och visa alla rum och vrår för alex igår. Jag har nog mest varit emot det för att jag kommer sakna vårt gammla hus. Det är ju där jag vuxit upp förtusan.  Men men, man ska våga prova nya saker och jag märker ju hur mkt det betyder för mor och far..

Nej nu ska jag gå bort och dra lite i therese, övertala henne att följa med mig bort och äta.. Ses senare!