Somewere you standing alone in the dark night

"Det är inte konstig att jag inte har några vänner. Tydligen. Thommy är förresten en vekling"

Ptja. Mer behöver inte sägas för att sammanfatta kvällen med Josefin.


^^

Nu är jag lite på språng här och har inte riktigt tid att blogga, men sammafattningsvis så hade vi riktigt roligt igår. Vi dansade som tusan och skrattade tills vi var dubbelvikta. Dessvärre kom vi aldrig så långt som till Harrys och tur var väl det för med den alkholkonsumtionen som hade varit under kvällen hade vi aldrig lyckat komma in, plus att dom tydligen hade fullt så folk fick köa i en timme för att komma in.
Malin jag och henrik åt Kebab istället. Eller jag och Malin gjorde, Henrik däckade på golvet istället. Vilket verkade fungera precis lika bra.
Sen gick dom hem och jag kände att jag nog inte var riktigt färdig så jag hakade på efterfest med Emma och hennes vänner. Att dricka ren smuggelvodka smakar just sådär äckelgott som precis all annan vodka smakar. Men det var intressant det också.

Sen gick jag hem, och tydligen tog det mig 5 minuter att komma ner för trapporna sa Emma vad vet jag jag minns inte ens at det är trappor utanför hennes lägenhet.
Så en visdom rikare och kanske 1 timme senare la jag mig i min säng som tydligen, tydligen omvandlats till vattensäng bara sådär. Taskigt sådant.

Nu måste jag springa. Ikväll ska jag till väggahamnen och äta mat. gott gott.

And I still belive

fest hos Timo nu. Alkoholen flödar och jag har redan hunnit med Vin, shoot och cider. Apple Sourze min vän.Mumma.

Jag mår underbart och har mkt mkt svårt att stava = alkoholiserad. Ha.
Harrys 2 night.

;)

...

Sömbrist. Ångest. Helvetet

Inatt kommer allt rasa.

Godafton

And they call me superman

Woho!
Dagen blev om om möjligt bättre.
Karlshamn får finbesök i helgen. <3

Så längesen vi träffades nu. Evigheter sen. Har varit "hinder" ivägen för oss båda hela tiden men nu finns inga ursäkter kvar att inte träffas.
Är nog fanken 1 år sen vi träffades nu och det är inte okej. Ja förra sommaren var det när jag tänker efter. Åh så spännade det ska bli och så mycket vi har att prata om.


Fina fina du. Snygg som en häst. ;) Minns du det?
Ses snart hjärtat.
Du förgyller mig värld <3


Wise men wonder while strong men die

Hm.. Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag.
Överväger att göra bloggen privat så kan detta bli min dagbok och så kan jag skriva precis vad jag vill utan att behöva ha att lämna ut för mycket i åtanke.. Hmm. Tåls att tänka på.

Hemma och vaken. Med en smygade huvudvärk. Just en sådan man får om man inte får sova tillräckligt. ..Tusan.

Jaa. Det gick superbra igår natt. Gänget som jobbade var helt unerbart och vi skrattade och läste högt ut serietidningarna någon hade tagit med sig, så fort vi fick chansen.
Patienteterna höll sig lugna så jag slapp uppleva en "storm natt". Vi får se vad som händer inatt om det är mer fart på dom eller inte. Det är inte så att jag vill att alla ska bli psykotiska på nätterna och kasta saker och skrka hela nätterna långa. Men jag är ändå på en psykiatrisk avdelning, jag borde ju få uppleva något form av kaos här innan jag slutar,  varesig man vill eller ej.

Somnade sent och vaknade tidigt. Ingen bra kombo men jag ska försöka krypa ner lite senare igen. Annars blir natten svår för mig.

Fick erbjudandet att spontangrilla och vem är jag att tacka nej till grillat. Så In i duchen nu och fixa till mig sen blir det att gå ner och handla något gott kött att äta.. Ses.

You fooled me once but I going to let you keep that ego

En timme tills jag börjar och givetvis har jag inte lyckats somna en enda gång. Men det är bra. En övertrött, hyperaktiv Sara som dansar runt och sjunger och finner allt ologiskt logiskt, och allt logiskt ologiskt, det är sånt vi gillar.
Kommer jag inte tillbaka till bloggen igen så vet ni vart ni hittar mig.  I ett eget rum på avdelning 21 på karlshamns sjukhuset. Så det så.

Annars så har jag stora planer att handla nyttigt och ekonomisk och ha med mig på jobbet. Lite frukt som håller mig vid liv så att säga.
Har blivit superpep på att sätta igång och träna igen. Jag tror jag skulle se rätt awesome ut med några snygga muskler på min kropp. Hmm tåls att tänka på.
Nu ska jag springa och hämta min cykel, pumpa däcken, packa ner saker i min väska och cykla icäg och handla och sen till praktiken.
Om jag orkar lämnar jag en liten notice när jag kommer hem imorn bitti och berättar hur det gick.
Slutar runt 7 tiden så är väl hemma senast halv 8.
Och just det ja.. den som ringer till min mobil eller ringer på min dörr innan 16.00 imorgon, kommer få betala dyrt..




Cause you had a good girl, good girl, girl
Thats a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didnt know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)

Oh Silly boy. (No, I dont want you no more -get outta here-)



Kalla mig tönt kalla mig mes kalla mig freak men det är fest i min lägenhet och jag dansar som aldrig förr.
Operation vända på dyget gick sådär. jag höll mig vaken till 5 men jag vaknade också vid 9. Kul detdär.
Jobba natt nu, great.


As long as you forgive me..

Idag  var jag som väntat hemma från praktiken. Ringde och berättade för min handledare att jag inte mådde bra och att jag tyckte de kändes viktigare att vara frisk tills jag skulle jobba nätterna istället för en "vanlig" dag som jag redan gjort. Hon förstod mig precis och sa själv att hon var rätt dålig och att hon skulle försöka hålla ut så länge hon orkade. Skönt att hon förstod och inte trodde att jag var en "smitare".
Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv vid tio tiden och sen satte jag mig att plugga och skriva det sista med arbetet. Kan med stolthet säga att det är nog klart. Bara den sista tunga uggiften kvar, men den är också frivillig så skulle jag inte bli helt nöjd med den är det inte hela världen.

Annars har jag inte gjort så mycket, pratat lite med både Josefin och Lejla idag. Kom på nu att jag lovade ringa josefin ikväll men det har jag glömt, igen. Förlåt vännen. Mycket i huvudet nu. Ringer imorn när jag slutat jobba.

Imorgon kommer Cath och kanske Ida med sin hund, tydligen. Även det hade jag helt glömt bort tills Cath skickade ett sms och frågade när hon kunde komma. Ska bli jättemysigt i varje fall, var nog tre veckor sen jag träffade Cath och ännu längre sen jag träffade Ida. Visserligen har vi festat ihop men det är ju inte riktigt samma sak:)

Nu blir det sängen, sent som alltid. Tror jag ska dra med mig datorn och kolla på Twilight, eller så stänger jag av för dagen och läser ut de sista i min bok om Aspergers. Vi får se vi får se.

Nu slog det mig, jag skulle ringa Therese också. Tusan, Jag är en riktigt dålig kompis. =/

Men din blick var mörk och märklig där du stod, på den trasiga mattan bredvid okända skor

Nej då var det konstaterat. Det blev inget pluggande idag, inte heller putsade jag fönsterna som jag tyckte kändes så behövligt. Samma sak med att plocka ihop min RENA tvätt som jag tvättade förra veckan, på onsdagen om jag inte minst helt fel.. sorgligt att det ska ta en hel jäkla vecka, en simpel sak som att vika tvätt.

Tror att jag är lite sjukare än jag själv trodde. Jag är helt däckad här där jag ligger i soffan har stirrat på tvn i en timme nu utan att orkat lyfta på armen och starta nästa avsnitt på dvdn.
Känns så jobbigt när man planerar en massa saker man ska göra men sen finns inte riktigt orken där. Och jag hatar verkligen att inte få saker gjorda som jag ha planerat. Usch.

Ska hoppa in i ducshen nu och sen gå och lägga mig, ställa klockan sådär härligt praktiktidigt och se hur jag mår imorgon. Jag vill ju till praktiken men mår jag såhär så vet jag inte om de är möjligt. Jag känner mig som ett koli. Stannar jag hemma imorn så kommer jag fixa dom två nätterna utan problem. Så ptja, jag får helt enkelt se hur jag mår imorgon bitti.




En yngre upplaga av mig själv detdär.

Well isn't this nice..

Det här med självdiciplin är inte riktigt min grej tydligen. Beslutade mig för ungefär 3 timmar sen att jag skulle börja plugga. Insåg sedan att det var smidigare om jag åt först, så kunde jag plugga oavrbrutet tills det var dags att sova. Men nu har dom där 3 timmarna gått och maten är uppäten. Så då är frågan, varför i hela friden plugga jag inte?

-Nyper tag i nackskinnet-
Nej nu får jag nog sätta igång innan det är dags att gå och lägga sig igen.

Öööh

Breaking your back, make you sell your soul

...My bad. De finns inte ett skit på TV heller.

Old ladies laughing from the fire escape, cursing my name

Ikväll är en sådan kväll där jag hatar allt och alla.. Varför? För att jag kan. Jag vet inte om det beror på lågt blodsocker eller bara för att ikväll är en sådan kväll. Där allt går snett och inget blir bra. Jag vet inte men det känns inte riktigt sunt att skrika förtvivlat när ded inte kommer något varmvatten när man diskar, eller väsa hotelser till sin katt för att den vill kela. Nej, jag stänger ner för ikväll och hoppas att inte mer går åt helvete för mig kväll.

To settle for less is not what I prefer

Ska snart pinna bort till jobbet. Håller på att platta håret så man ser ut som folk :)
Har pyssat lite med psykiatriarbetet nu, känns skönt när man sätter igång med det. Har inte så mycket kvar att göra nu, bara att öva på provet vi ska ha. Har skrivit 13 sidor nu och jag är rätt säker på att det kommer sluta på minst 15 när jag är klar. Men de är roligt, jag tycker det är intressant så det gör inte mig nånting att det blir mycket.

Jaha jobba idag då, ja hela helgen för den delen. På lördag efter jobbet ska jag förvisso till Timo och kolla på melodifestivalen så det ska bli roligt.

Ses!

But if you'll wait around a while, I'll make you fall for me

Morgonstund har guld i mun säger dom..
Gösta väckte mig vid 9 genom att trampa runt på mig, nosa mig i öronen, "tassa" på mitt ansikte osv osv och då har man inget annat val än att gå upp.

Sitter för tillfället i soffan och kollar på en del ur DVDn jag köpte, Hitler - Förrintelsen

Jag tycker att det är intressant. Hela grejen med antisemitismen, hur enkla bönder tog emot ett gevärr och ammunition och började skjuta sina egna, och allt dom krävde för besväret var en flaska med snapps. Hur man brände upp judarnas lokaler och synagogor och folk samlades och tittade och klappade i händerna och fann det underhållande.  Hur hitlers män fann det så psykiskt påfrestande att sjuta kvinnor barn och handikappade och män till döds, att man försökte hitta ett opersonligt sätt att mörda, att gasa ihäl dom.
När dom gasade i den första kammaren gasade man ihjäl alla psykiskt- och "vanligt" handikappade med  förklaringen att man "skulle frälsa dom." Jag vet att det var längesen och att många av dom SS soldaterna som fortfarande lever, lever med minnet av alla barn dom kallblodigt mördat, men. Faktum kvarstår. En enda man startade hela utrensningen, och jag vet, tyskland var i en dålig ekonomisk situation och att Hitler faktist gjorde "bra" saker, men det är obehagligt hur det hela bara fortgick.

Det finns inte en enda person som var med i det kriget som ordervägrade. Inte en enda som som vägrade sjukta små flickor och pojkar som blivit bortförda från sin mamma, vars enda misstag dom gjort i livet var att födas som judar..
 Och det mina vänner skrämmer mig.

Looks like the end of history as we know, It's just the end of the world.

Dag nummer tre på praktiken är nu avklarad och jag kan nu med facit i hand ana att den där paniken som slingrade sig runt mig inför första dagen var rätt onördig.
Första dagen var just så som första dagar brukar vara, lite förvirrat, massa nytt folk och tusen och åter tusen nya rutiner.
Känns som om jag nu i början kommer iakta och bara ta in allt nytt, vara med lite men mest vara som en extravägg.
Idag var jag som mest självständig. Jag var med på ECT, elchockbehandling förenklat översatt. Riktigt intressant att se hur det går till, och det mest facsinerande var att det märkes resultat redan en timme efter. Sen har jag varit både i köket oh pratat med några tjejer och suttit med dom i soffan och småpratat lite. Var även med en personal och en patient på banken.

Man märker hur tungt det är när man inte är van eller i varje fall ny, och idag somnade jag så fort jag kom innanför dörren. Skulle bara lägga mig på sängen och vila lite, kolla en film på datorn men så blev icke fallet.

Nu är det kväll och alla dom saker jag hade tänkt göra blev inte gjorda idag heller. Men igår städade jag i varje fall hela lägenheten. Kändes riktigt bra med en ren och fräsh lägenhet.

Stay tuned!

And your eyes are the size of the moon

Snart dags för pratik och det kan sammanfattas med ett ord.....





PANIK

Sure puppy, I will make you stay.

Ligger i sängen och börjar bli riktigt nervös. Första dagen idag. Vad ska jag ha på mig? Hur kommer dom bemöta mig? Kommer jag passa in? Kommer min handledare vara trevlig? Hittar jag till rätt ställe? Har jag luft i däcken som räcker? Listan kan göras lång och kan ändå inte förmå mig att kliva ur sängen och ta tag i allt.

Fint väder ute idag, hade man haft lite ro skulle man gått ut i solen och njutit men de blir nog ingen tid över till det.

Öööh Nej jag hinner inte blogga mer. Nu ska jag kliva ur sängen och stressa runt en timme och försöka komma på en lösning på allt. ..


You're such a casual man, oh wavin a empty hand

Ullared var precis så stressande som jag hade anat men oj vad pengarna rullade Köpte massa roliga saker till lägenheten och även en hel del kläder. En superfin taklampa hittade jag som jag lyckades sätta upp igårnatt, trots den abnorma mängden alkohol jag lyckades sätta i mig under en mycket kort tid ;)

Ullared var det ja, vi hade mycket trevligt. Bilfärden dit och hem måste varit en pärs för stackars Martin som var tvungen att lyssna på min och Therese högläsning ur våra böcker, men jag tror åandra sidan att han vet mer om faran med älgar och vilt som springer på vägen än vad han någonsin gjort;)

Efter ullared var det stress som gällde, jag duschade, sminkade mig, fixade håret och klädde på mig på mindre än en timme och det mina vänner är imponerande. Sen var det tjejkväll som gällde, de var mycket trevligt med en mycket liten mängd skvaller (flickor jag är besviken på oss =)  ) lite alkohol, musik och allmän prat. Det var rätt skönt att ta det lite lugn för en gångskull.
Sen var det utgång till Locken som gällde och jag fick äntligen min Redbull jäger. Det är lycka det.

Nej, nu blir det sängen för min del. Imorgon är min första dag på pratiken så jag är riktigt nyfiken på hur det ska gå. Håll tummarna för mig!





Absolutley soaking wet

Efterfest nu ja.

Alkohol nu ja.

Singstar nu ja.

Full nu ja.



And the feeling coming from my bones Says find a home

Efter diverse hot känner jag mig nu tvungen att skriva i bloggen. Mhm..
Ska iväg och jobba om en timme och det känns sådär. Jag vill mest ligga kvar hemma och filosofiera och lyssna på musik och promenera runt i stan och bara vara, men tiden räcker sällan till så jobba får det bli.

Fick mina papper idag med sommarjobbet på Matrosgatan. Känns så underbart. Trodde de var papper från min praktikplats först så när jag öppnade det fick jag en smärre chock. Har en bra schema och bra blandning mellan kvällar, helger och förmiddagar. Tror jag kommer ha jätteroligt och jag har verkligen saknat mina tanter och farbröder.

Efter jobbet idag bär det än en gång vidare till Mörrum, tror tom jag får sån lyx att dom kommer och hämtar mig. Trevligt med lite uppassning :) Sen blir det nog sängen i vettig tid för imorgon bär det av mot dom galna tanternas mecka.. Ullared. Ska bli mkt trevligt.

Såg även att min farbrors fru hade hittat hit och det är alltid roligt när läsarskaran ökar :)

Nej nu ska jag plocka ner dom sista grejerna i väskan och  se till att Gösta har mat så han klarar sig till imorn eftermiddag och sen ska jag bege mig mot jobbet.

Trevlig helg mina vänner

Got a brain like bubbelgum, blowing up my cranium.

Hemma igen från mitt senaste besök i mörrum.  Längesen sen sist nu, en vecka sen rätt exakt. Igårkväll var den trevligt som alltid. Åt lite mat, pratade lite strunt och sen satte sig Therese med teorin och jag gjorde mitt bästa för att hjälpa henne. Vet inte riktigt om jag gjorde någon nytta men det är rätt intressant och nyttigt för mig, jag måste ju snart ta tag i det där med körkort nu. Jag sa till mig själv att jag skulle få kortet innan jag fyllde 21 och nu inser jag att det är faktist försent för det. Innan jag fyller 22 är mitt nästa mål, eller innan min lillebror för den delen.

Gick sisådär med teorin, gjorde testet två gånger och fick några fel på varje omgång. Sen var klockan alldeles för mycket och vi insåg att det var dags att sova. Drömde massa märkliga drömmar, kommer inte ihåg så mycket men det var rätt osammanhängande.

Idag har Therese varit duktigt och läst lite inför det skolarbete hon ska göra, under tiden roade jag mig med tradera och fina fina klänningar.
Framåt eftermiddagen slängde vi oss i varsin soffa och hon läste teori och jag började läsa Green mile. Mycket mycket bra.

Nu sitter jag hemma igen i min säng med Gösta springande runt mig. Ska läsa lite i min bok som vi ska läsa inför praktiken sen ska jag slänga ihop lite mat, får se vad vi sa hitta på idag =)

Damn you Sir

Spotify för fullt hus och jag kör den ena peppande låten efter den andra. Jag är glad, sprallig och hyper. Jag sjunger med, falsk så klart), jag dansar, jag diggar och jag försöker få Gösta att haka på. Något som visade sig vara mycket svårare än jag trott. Men du vet, alla snubbar vill ju vara katt..Inte Gösta dock, han vill vara en däckad katt.

Snaaaart mkt snart hör jag från Therese som antingen ska
A) komma hit så att Martin kan hämta oss båda här
B)Stanna kvar vid bilskolan så att martin plockar upp henne först och sen hämta mig
C)Vänta på mig vid bilskolan så att jag får gå dit så Martin hämtar oss båda där
D) Vänta på mig vid bilskolan så jag och therese kan gå till rickard där martin är och så åker vi därifrån tillsammans eller
E) Dom hämtar mig efter dom varit hos Richard.

Som ni hör är det många alternativ så jag sitter här och vågar inte göra annat än bara vänta. Det är dömt att misslyckat att försöka vara förutseende här inte. Bara att sitta och vänta på att hon behagar att höra av sig.
Fast man kanske ska klä på sig innan hon hör av sig, slackerkläder funkar prima hemma men jag kan se hur Therese blickar fördömmer mig när hon ser mig komma i mina mjukisbyxor ;)  Så får det bli, klädbyte och so on..

Blir i mörrum över natten och imorn vid 17 tiden blir det fika i stan med tjejerna, minus Cath som är sjuk:( Stackaren. Kryapådig tankar till dig vännen!

She doesn't know your name and your heart beats like a subway train

Ligger i sängen med datorn framför mig. Regnar som aldrig förr där ute och det blåser så att det viner genom väggarna. Påväg hem så vek sig mitt paraply ut och in så sista biten fick jag tillbringa joggandes med fotbollsstora vattendroppar som attackerade mig uppifrån. Hujeda mig. Jag gillar när det regnar när man sitter inne, eller hur det luktar precis efter.. Men att vara mitt uppe i monsunen, nejtack.

Av någon anledning är jag verkligen helt slut nu. Ligger och halvsover med gösta ihopkuran som en liten boll framför mig. Han är så varm och jag tror de är det som söver migm hans kroppsvärme och ljudet av hur han spinner.

RIngde till pratiken idag och fick tillslut tag på min handledare. Verkade lite irriterad först men jag tror att det vände rätt snabbt. Vi pratade en stund om patienter och personal, om schemat och om klädsel. Hon hade skickat ett informationsbrev till mig idag där de stod lite noggrannare om hur dom arbetade och så. Är riktigt riktigt spännande. Min första dag är på måndag och jag börjar jobba kväll. Kan vara en bra början jag som är kvällsmänniska.

Uuuh jag kan knappt vänta. Jag vill dit nu nu nu. =)

Therese kommer och hämtar mig vid 6 tiden, då ska vi hem till henne och jag ska tydligen hjälpa henne plugga lite teori. Ska bli trevligt, och så ska jag få träffa sötnosen Nadja igen. :) :)

Ska återgå till att kolla mina serier, förhoppningsvis somnar jag och får mig en liten powernap.



Revolution's not easy with a Civil War on the inside.



Tanken var att jag skulle lägga upp massa snygga bilder men bloggen ville tydligen annat. However..

Bild nr 1  En styck Johannes i bästa form ;)
Bild nr 2 En styck Sara i full färd att "put her face on" inför pfest
Bild nr 3 Done and done!
Bild nr 4-6 Finally! Riktiga paparazzibilder när dom tre Agenterna M, T och S gav sig ut på hemligt CSI-uppdrag i karlshamns mörka bakgator..


Och tro det eller ej, men en behind the scene film KOMMER INOM KORT.. Bit inte ner naglarna helt nu, tat lungt.. det kommer ;)



Feel it rushing through my veins I'm on fire I'm an addict, i'm insane

Nu har jag varit duktig och städat ur hela garderoben, rensat vikt ihop och satt ihop dom två trådbackarna. Vilket nu betyder att jag inte behöver rota i 4 garderober för att hitta en hel outfit, nu räcker det men två, en för kläderna och en för underkläderna.  Mkt mkt bra.

Therese kom och placerade sig raklång i min nybäddade fina säng, skrynklade ner och stökade till bland kuddarna.. En del tar då verkigen för sig ;) Pratade lite strunt och lite om skolan i vanlig ordning. Blir nog att jag åker dit imorn efter skolan och pluggar lite tillsammans och dricker massa gott te.


På lördag blir det Ullared för hela slanten för mig, Therese och Martin. Ska bli roligt och se om man hittar något faktist. Hoppas att det är lite mindre folk denna gången, jämför med när jag var där första gången och gamla tanter armbågade sig fram till sköljmedlet och schampooflaskorna innan jag ens hade hunnit blinka. Mycket obehagligt ><

Fick precis en förfrågan på tjejmys på lördagkväll och jag är inte den som är den. Klart vi ska ha tjejfest. Det blir lite tajt med schemat men smidigt som man är, och dessutom kvinna är det inga problem. Jag åker till ullared snortidigt, handlar, åker hem, glider ut bilen, glider in i duschen, glider in i den lilla svarta och sen gliiiider jag vidare till Malin. Inga problem i världen här inte.

Mjaha..

Ja och sen har jag ju klippt mig också!




Japp. Jag är pojkarnas favorit, trots att Charlie har lite svårt at visa sina känslor..

Turn off my robotic brain. All my thoughts are all the same. All insane

Det är inte ett ögonblick förtidigt som jag sitter där. Har varit utan internet i två omgångar nu och nu hoppas jag att det var den sista gången.
Men blir så handikappad utan internet har jag märkt. Men nuså, nu känns allt bra igen.

Sitter hemma, ledig från skolan, första gången på veckor utan en massa måsten..trodde jag. Ska ringa min praktikplats men de är inga problem. Det är mitt kylskåp däremot som får mig att gnissla tänder. Det har krånglat en längre tid men i morse när jag skulle äta frukost insåg jag att det fanns inget kvar i mitt kylskåp som hade klarat minusgraderna. Äggen hade spruckit, keson hade frusit, likaså gällde champinjonerna och grönsakerna. Kvar finns..Fil. Fil, hur givande känns det då?
Detta betyder alltså att jag på min lediga dag, ska gå ut, i regn och handla mat? Nehee du. Det går jag inte med på. Jag ska sitta inomhus tills någon kommer hit och ger mig mat. Ge mig en feader please!

Annars då, Har slängt alla, och då menar jag verkligen alla mina kläder på sovrumsgolvet (tur att jag har flyttat, de hade aldrig fått plats i den gamla) i tron om att jag ska ta tag i det där och sortera dom..Det kändes som en bra ide igårkväll, nu känns det mer som en rätt tuff inredningsdetalj. Höger ger mer rymd på något sätt, och så är det spännande också, bara att blunda och sträcka in händerna och dra åt sig något och vips! Så har du dagens outfit.

Mycket har hänt mellan mig och som han numera går under titlen "Mr Ex", och han har en viss förkärlek att använda sig av alla dess mellanhänder,  tydligen. However, jag tror att allt är fixat nu en gång för alla. Det känns skönt och det ger mig ett enormt lugn.   För första gången på väligt länge i den här soppan tror jag att kan börja lugna ner mig och sluta stressa sönder mig över alla dess saker.. Det är dags för lite Sara tid.


Bring it on!