Ahh maaah Gaaad!

I måndags steg jag upp tidigare än någonsin, nåja.. tidigt i varje fall. Första dagen i skolan! Yes. de var faktist riktigt kul. Trivs som tusan och nu när första veckan är avklarad känner jag att detta är nog rätt för mig. Detta blir bra helt enkelt.

Ni kan helt omöjligt ha missat min nedräkning för att få flytta in i min lägenhet, glöm den nu. Jag fick mina nycklar i tisdags:D Slängde ner shampo. handuk, tandborste o underkläder och sen åkte jag i rasande fart till MITT place och låste för första gången upp dörren till mitt hem (väärsta) Fick med mig en skummgummimadrass att sova på, inte jätteskönt kanske.

Igår, fredags var jag i skolan hela dagen och jobbade resterande tiden. Dock var fredagen enda dagen pappa och co. hade tid att flytta in möblerna till mig, så tanken var väl att dom skulle bära in möblerna och ställa dom i en hög och sen åka.. Men icke. Det var tydligen min mamma som varit i farten nu igen. Har ni sett extreme home makeover?? (MOOVE THE BUUUUUS!!!) Exakt så var det. Enda lilla pyttiga skillanden var att de var ingen som skrek om någon buss utan att jag själv stod och blinkade och sa AH MA GAAD.. AH MA GAAD! Självklart blev jag lite tårögd också, jag menar.. Det är ju mig vi pratar om, mesarnas mes.

Pappa hade tom BYGGT ett soffbord till mig!! inte köpt, inte målat om.. GJORT ett soffbord!! Det är det finaste jag någonsin sett i hela mitt liv. I Mörk tjock ek, med en hylla under som jag sa att jag ville ha, och sen med två stenplattor på ovansidan.. Ah ma gaaad.. Ska försöka få tag på en kamera och en dator jag kan låna. Har inte internet i lägenheten ännu.

Ikväll blir de jobba (9-21) och sen komme Ulrica och inspekterar. Mkt trevigt :)

IKEA trip!

Nu gott folk, kära vänner och församling. Nu, idag, as we speak är det endast only 14 dagar kvar! 14 dagar till jag får nyckeln och 15 tills jag får flytta in. Det är sjukt!

Gårdagen tillbringades till pappas förtret på IKEA. woah! Min första IKEA trip utan ulrica, mkt mkt märkligt. Gick helt förvirrat omkring och kallade alla för Ulrica, jag saknade ju den dåren, kändes fel att gå runt och titta på allt utan henne, och att stå och jollra med kusinerna till VÅRA ikea gossedjur kände bara fel. Sorgligt.

Jag hade tvingat Sanne att följa med så hon fick assistera som min jourhavande kompis^^Hon köpte endast saker till sina råttor, jag köpte inget till mina:( Men faktum är att mina råttor får flytta, och det får inte hennes, så mina pojkar borde ju vara hyffsat nöjda ändå.

Innan avgången till IKEA ringde min mormor das krutkärring (sagt med ett leende på mina läppar mina vänner )

-Ja hej det är mormor, jo, jag och morfar tänkte att du kunde plocka på dig saker för 500 så får du det av oss.
-Oj, ja tack så mkt, va snällt av er :D :D

Två min senare ringer de igen

-Ja det är mormor igen, jag har pratat med morfar nu, jag sa att jag hade ringde till dig och att du skulle få 500, men han tyckte de var lite snålt......... så du får 1000 att handla för istället
-...oj!


Så.. TACK MORMOR OCH MORFAR! TACK TACK TUSEN TACK. Nu har jag köpt allt allt allt som behövs till min fina lägenhet =)
Bara för att fylla ut lite, här har ni en lista på allt jag shoppade, läs om ni orkar slipp om ni vill:

4 diskborstar
iskubsgrej
osthyvel
vitlökspress
äggdelare
måtsats
golvlampa (med en avtagbar del, så jag kan ta läslampsdelen o ställa nånannanstans)
saxsett
skärbräda, två st
kökshanduk
grytunderlägg
badrumsmatta
badlakan, tre styck
hand handduk 2 st
potatisskalare
bestiksett
badpufföverkast
två stora prydnadskuddar
två påslakan till prydnadskuddarna
glassgrejs (såna som man fyller på tex saft och sen lägger i frysen så har man isglass^^)
två mindre frostade glasburkar att ha te och popcornkärnor i
två likadana fast större
kaffe..kokar..grej
knivställ plus fyra knivar
ungsform en stor o en liten, fungerar att ha som uppläggningsfat också
durkslag
6 st jättefina glas, godisglas hette dom. Fina however..
påslakan
äggklocka
Ett täcke och en sviiiindyr kudde

Slutsumma : 2700

have a nice day imorgon drar jag till staden gud glömde, alltså Bromölla!

20 dagar kvar!

Än en gång sitter jag på jobbet och drygar.
Dock är min rast slut nu om minuter så jag tänkte mest sammanfatta lite snabbt.

Big comedy, ja jag älskade det. Såg att dom hade skrivit om det i BLT pch dom dissade Härenstam lika mkt som jag gjorde, bra där.

Jobbade igår också, missade pga de min farmors födelsedagskalas =/ Jag som älskar kalas och dyl.
Som tur är fylle farmor och lillebror år på samma dag (anton föddes på farmors 50 års dag) så vi ska fira honom på söndag, så DÅ får jag vara med^^ Jag får gratta henne också lite då helt enkelt.

Var rätt skönt ändå. När jag kom hem var huset ensamt och tomt, inget ljud och ingen tv i bakgrunden, skönt! De var bara jag och vovvis och råttorna. Vi gillar det. Satte igång oxh gjorde mat (ja, jag är en jävel på att fixa käk. de är en hemlis, men de är faktist sant! ) och medan de stog i ugnen och gottade till sig duschade jag och sen kollade jag på serier på datorn och sen sängen. Skönt att bara, softa i sin ensamhet.

Nahe, dags att stämpla in och göra mig förtjänt av min lön kanske ;)

Big Comedy

Big Comedy

Inte världens bästa bild, taget med ted mobil/handdatorn..grejs. Men den är i varje fall bättre än bilderna min mobil tar ;)

Ja, bilden togs precis innan allt började. Det var verkligen jätteroligt. Något jag säkerligen kan tänka mig gå på fler gånger. Vad jag vet spelade ingen av oss in något. Men den som vill se filmer kan ju testa att youtuba det. Tror dock inte det finns något redan så här snart efteråt, men den som lever får se.

Jag på BG


Bjussar på en mkt glad Sara med en mkt gul biljett.



22 dagar



Lite natta musik för dom allra minsta barnen.

Morgonen tillbringades med hund och motion.
Förmiddagen tillbringades ständigt kissnördig
Senare förmiddagen tillbringades på sjukhuset
Lunch tillbringades shoppande till lägenheten.
Eftermiddagen-Kvällen-sena kvällen tillbringandes i teds sällskap, försökte göra "slaffs" ljud med hans kind. Gick sådär..

Fan Ted! Du är felkonstruerad!


BTW!

24 dagar kvar nu och ni kan glömma den där kakan!

Rubrik är obligatorisk och jävligt onördigt!





 

På torsdag är det Big comedy och på söndag ska vi fira Anton. Alltid något att se fram emot.