Off we go!

Jagochjosse

Nu försvinner jag till Bromölla för nya ävetyr till den där!


Jag älskar dig..

Dags för klassiker som "alla är vi mediehoror" och "Våga vägra IT"

ja, vi vågar. Såklart!

Idag är det dags för en fantastisk resa till världsmetropolen Bromölla, och vem vet, med lite tur kanske jag får se sanna? (nej inte den sanna, dummer) Sanna Nielsen!!! WOHOOO!!!... not.

Nej, jag ska ju ut och rasta josefin i vanlig ordning. man kan ju tycka att någon i bromöllas befolkning borde kunna axla de ansvaret dom är ju några tusen.. eller nej, några hundra som bor där, men ICKE! De ska jag göra?! Vart fan är logiken? Jag ska fixa ett löpband till henne och sen binda fast hennes koppel i den så får hon gå bäst hon vill.

Nehe, nu blir de snart råttbursstädning, hundmotionering och sen schamponering. SEN blir de tåg. WEY. Får se om ja slipper betala idag igen ; )

Imorn blir de stora JB träffen i fridhem, alla jb barn är hjärtligt välkommna. Det blir först fylleslag hos Charlie "charliiiieeyyy follow me to the candy moutaiiiin" XD och sen blir de fylleslag på bowlingbanan. FY FAN va roligt de ska bi. Jag längtar så jag gråter =)

Charlie, Follow me to Candy Moutain!



För er som inte ser det roliga i filmen.. Ni är inte äkta jb barn! Detta är sån humor som har följ mig i tre år, jag antar att ens sinne blir lite förvridet av sån humor efte ett tag, men det är inget man märker, det smällter in som..som.. Ja, det smällter in helt enkelt! (och ja, alla jb barn kan sången i slutet >< )

Din blogg är tråkig!

"Du måste ju köra lite låttips via youtube och lite coola bilder" Säger tönten själv, eller som vi numera kallar honom "Speedy Fartrandy".
han snackar en jävla massa skit den där. pah.
Men sure, jag är inte den som inte försöker föra folk nöjda. Så.. för att fira denna fantastiskt tråkiga onsdags morgon kommer här ett låttips:

Värsta porrlåten ever!








(hade inte kollat på musikvideon försen nu och jag hade föreställt mig att tjejen som sjunger skulle vara skitsnygg. Och hela låten skulle bli..de skulle bli porr. men pyttsan, hon ser ju ut som ett gångjärn i nyllet, inte vackert alltså. Så nu har Speedy sabbat detta för mig OCKSÅ.)


Jag hatar dig Ted.



När vodkan gör oss vackra

De är 7nde gången nu jag sätter mig ner och skriver ett blogginlägg. Jag kan inte, det blir ingenting. Jag får inte ihop det, jag skriver och skriver men det blir just inget.
Klockan är nu 14.39 och jag har den värsta ångestattack jag någonsin fått, och om exakt 15 min går min buss. Jag vet inte hur detta ska gå. Jag är inte kapabel att jobba just nu, men vad gör man. Aldrig erkänna att man mår dåligt, aldrig aldrig, a l d r i g.

Allt jag vet just nu är att jag kommer dricka alldeles för mycket på torsdag, jag kommer säga alldeles för mkt och jag kommer må asdåligt dagen efter. Det är ALLT jag vet just nu.

När vodka gör oss vackra, tack som fan, på torsdag är jag assnygg.

(ja, jag mår åt helvete, och nej jag vill inte prata om det.fel. Jag k a n inte prata om det )

41 Dagar kvar! Den som hjälper mig flytta får kaka

Sitter och surfar hejtvilt här på min lunch. Trycke i mig maten snabbt som tusan, kände att detta var mkt roligare. God middag i varje fall, varmrökt lax och sån där.. sås...^^ och potatis, mamma hon kan!
och snart flyttar jag, 41 dagar kvar! Då blir de ingen som gör min mat, haha det kan jag fan leva med. Det ä ingen som väcker mig när jag sover ut på helgerna heller eller ber mig tömma diskmaskinen, jag kommer nämligen inte ha nån ;) Deprimerande dock, men men. Diska är rätt kul, städa likaså..De blir bra, supebra. Tom pojkarna är taggade =)

Och idag stänger vi tidigare eftersom de är påsk och allt, kl 19.00. Jag och gnällspiken Dessan än en gång ;)
O sen åker ja till svängsta o terroriserar Sanne, de kan bli intressant. Hennes katter löper, något vi vi har gemensamt, enda skillnaden är väl att jag inte ligger på rygg och gnider mig mot alla som passerar.. haha man kanske skule börja med det?! Som hobbyverksamhet liksom, kolla folks reaktioner...

Sara Fixar!

Müsliblandnings Dax!

Ett inlägg mest för att jag är en jävel på att tappa bort papperslappar. Här är alltså mitt recept på en god musliblandning:

  • Axas grynblandning
  • Icas sockerfria muslie
  • Röda linser
  • Oskalade sesamfrön
  • Vettegroddar
  • Boveteflingor
  • Pumpakärnor (lyx)
  • Solrosfrön
  • Frebaco Müsli (orange förpackning)
  • Hundmat

Jaa, en god musli om du är råtta ja ;) Vad trodde du?

Onsdag (för att vara så tråkig som möjligt)

Det var det ja, en onsdag avklarad, då är det bara 43 dagar kvar tills jag får flytta in, och likamånga dagar tills Ulrica, Sara och Philip kommer hit, bra där!
ja natten tillbringades (inte helt överraskande) i min säng, snurrandes, runt runt runt. Nej, John blund var inte med mig inatt helt klart.
Åkte till mitt älskade (läs, pengargivande) jobb, var tröttare än jag någonsin varit förut. Tror att gamla tanter kan lukta till sig trötthet, på samma sätt som en haj kan lukta sig till rädsla (eller är det blod kanske?! ) Jo tröttare jag blev desto omständigare blev tanterna. Var inte påsarna för stora så var frallorna för mjuka (MJUKA?! ska dom inte vara just mjuka??) Men jag har min favorit, hon är en "såndär speciell människa" jag älskar henne, jag ska gifta mig med henne när jag blir stpr och skaffa en massa "såna där speciella barn med och sen ska vi.. gick jag för långt nu? Jag anade nästan det)

However, ett meningsutbyte med henne låter ungefär följande:
SPM (såndär speciell människan)
S (Sara)

S: Men hallo ja! Kommer du och handlar nu igen?!
SPM: (skriker) HEJSAN SNÄCKAN HUR ÄR DET MED HJÄRTAT IDAG? LILLA VÄN, SÖTA LILLA DU, ÄR DET BRA?
S(om än lite generad men ändå med ett brett leende) Joda, nu när du kommer intraskande så sken hela min värld upp igen.
Det är ju
f a n t a s t i s k t !
SPM: Hhihi som du säger..nehe du, nu ska jag hem och fika och så ska jag säga till min pojkvän att städa, man måste tvinga honom förstår du, han är lite lat men jag brukar hota med att inte göra mat, då brukar han sätta igång...(tystnad) HEJDÅ GUMMAN!!!

Efter mitt arbete var gjort och jag var utstämplad åkte jag snålskjus hem med mimmi, jag tvingade henne vänta på mig i en halvtimme och sen köra hem mig, men vadå:P Senare åkte jag in till stan och mötte upp Wennerberg vid tåget. Det är märkligt, när jag vaar liten trodde jag bara att kändisar och rika människor åkte tåg, men nu vet jag ju att wennerberg åker tåg, så det kan ju inte stämma.
Första stoppet gjordes vid vårt förra dagis, även kallat john bauer GYMNASIET (jo pyttsan) där träffade vi får förra lärare som bjöd oss på te och intressanta berättelser om villabränder i mörrum och Jonas livräddning av de käraste han hade..datorn.
Seen gick jag och josse till cristins och snabbfikade, plötsligt ser vi en kille traska förbi i marin militär (heter de så? ) kläder, mkt likt johannes faktist. Samma gångstil och så.. Hm.. men. det ÄR ju johannes. Så vi tvingade in honom att titta på när vi fikade, tillslut anhöll han om att få smaka min kaka, och snäll som man är gav jag honom litegrann.

Sen var det dags för mig att bära möbler, johannes gick och kvar lämnade vi josefin vind för våg, för säkerhetsskull fäste jag en lapp på henne "hej jag heter josefin, om jag går vilse eller verkar lite ledsen, ring 0709.... " Man vet ju aldrig riktigt med henne.


Sängen hämtades och soffan hämtades och tro de eller ej, josefin hittade hela vägen
hem till mig, fantastiskt. Sen provlåg vi min säng, och ja vi provlåg den på det snuskiga sättet, hur ska man annars veta hur fjädringen är?!

"Den där toarullen låter mkt bra!"
"Har vi köpt hundar? Det är hår överallt vad fan är det här JAO? Hur många hundar har vi köpt?!"

"Men...hon förstååår mig!....
Då vet man att hon är fuuuuul!"

Sömnlös i Asarum.

Jag är så jävla trött på det här nu. Jag är så trött på det här att jag gråter och svär om vartannat.
Jag orkar inte mer nu, jag  o r k a r   inte mer. Varför kan jag inte få sova? Jag orkar inte.

Jag kom hem halv elva, satt vid datorn till halv tolv. Gick och la mig, läste, oj klockan var helt plötsligt halv ett. Ojoj, klockan är halv två. Oj oj oj, jag har läst 200 sidor och boken är slut. Och klockan är 3? okej skulle bara kollat läget. Går en runda i huset. Går på toa, sätter mig i köket, läser reklamblad. Nahe, går på toa..nehe och kissnördig var jag inte heller. Ooookej.. Och klockan är halv fyra?  Och jag ska stiga upp klockan sju? Check!

Och ingen har skrivit någon blogg sen kl 2 inatt? Nahe..
Och ingen har mailat mig sen halv tre? Oookej,

Och råttorna sover? på varandra? i en hög? i matskålen? Check!
 Och dom vill inte leka med mig? inte när man petar på dom? dom vill inte ha godis? inte ens om man lyfter upp dom? nahe.

och klockan är fyra? och jag ska stiga upp om tre timmar? och jag gråter som en bäbis för att jag är SÅ trött men jag kan inte sova? Check! Och jag har ont i huvudet för att jag gråter för att jag är trött för att jag inte kan sova? Check check check!! DUBBEL FUCKING SKIT CHECK!

Jag blir, verkligen, galen. Jag trodde att jag hade kommit över det här, hela "jag-ligger-vaken-hela-natten-och-vrider-på-mig-som-en-unge-som-inte-vill-klä-på-sig-på-morgonen-och-gå-till-dagis-och-träffa-tjurig-fröken" grejen.

Men icke, där hade jag fel . haha va fel jag hade, nej jag tycker tydligen fortfarande att det är roligt. Som man kan mista sig. Hoho så dumt. Så fel man kan ha. 

Lägenhet? Del 2

Det har varit en hel den tankar och funderingar om den här lägenheten. Är den för liten? Är den för tråkig? Borde jag inte ha ett riktigt kök? Kommer pojkarna trivas? Kommer jag ens få ta med pojkarna? Ja, som sagt tusen frågor har snurrat. Och självklart lyser tveksamheten igenom, kommer jag verkligen klara av det här? Ensam? 

Tjaa, jag kan ju inte mer än misslyckas, och det värsta som kan hända är att jag flyttar hem till mamma och pappa igen.
Nej, idag har jag fattat ett beslut, jag vill ha den lägenheten och den ska bli min. Det bara är så.

Jag ska gå in till fastighetsägaren imorgon och säga att jag ska ha den. Ingen aning om hur sånt här fungerar :P Om jag ska skriva på kontrakt och sånt eller om jag borde kräva att få se den en gång till innan jag bestämmer mig helt. 
Nej jag får väl se vad han säger och sen får jag flyta med lite, följa strömmen. Det blir nog bra.

Och säng och bäddsoffa och stor bokhylla är redan fixa. Det är fan i mig krut i mig idag.

Nej nu ska jag sätta mig med pojkarna och förklara för dom att vi ska flytta ^^

Ps, Imorgon blir det först en nyttig promenad med Ania, det lär behövas med tanke på all träning jag missar, det får bli skärpning på den punkten, helt klart.

Lägenhet?

Tja Mina små barn.
Om man skulle ta steget och flytta ur boet då?
Ja, det är dags nu. Det är det verkligen. Kikade på en lägenhet i går och först blev jag besviken men ju mer jag tänkte på det insåg jag att DEN skulle jag ha. Jag tror det är rätt för mig. Den var inte så stor men det kändes som om det skulle kunna bli min lägenhet, tror jag skulle trivas riktigt bra. Nu hänger det bara på vissa mått som vi ska ta och om mina pojkar är välkommna. Tro inte att jag flyttar utan dom,  i n t e   en chans. Aldrig.

Det känns som om det var det jag gjorde när jag åkte till Rogers hus, jag tror jag flydde litegrann. Tror saker och minnen i mitt huvud fortfarade spökar. Jag vet inte varför eller hur, men det händer, och det går inte att stoppas, det bör inte stoppas. Missförstå mig inte jag säger inte att jag är psyksjuk, sittandes i ett hörn gungande fram och tillbaka med sinnessjukt leende på mina läppar. Tvärtom. 

Lyssnar på en låt på repeat, Billy Joel - Vienna. Vet inte men jag har fastnat i den, speciell ett visst stycke:

Slow down, you crazy child 
and take the phone off the hook and disappear for awhile 
it's all right, you can afford to lose a day or two 
When will you realize,..Vienna waits for you? 

Det känns som om det var det jag gjorde när jag åkte till Rogers hus, jag tror jag flydde litegrann. Tror saker och minnen i mitt huvud fortfarade spökar. Jag vet inte varför eller hur, men det händer, och det går inte att stoppas, det bör inte stoppas. 
Missförstå mig inte jag säger inte att jag är psyksjuk, sittandes i ett hörn gungande fram och tillbaka med sinnessjukt leende på mina läppar. Tvärtom.
Jag tror att jag måste få mina stunder för mig själva, slippa tänka på andra, komma bort from folk helt enkelt. Jag har aldrig trot på dumma psykologer som tror att dom känner mig, tänk igen häxa, för du gjorde bara allt så mkt värre. 
Jag tror på självhjälp, jag tror på att låta livet knulla en riktigt hårt, jag tror på att skita i allt. Jag tror på att glömma att man mår dåligt. Jag tror på mig själv. Ja, det gör jag, jag tror på mig själv. Jag VET att jag alltid får mig själv på rätt väg tillslut.
Allt spårade ut nu känner jag, det började handla om min lägenhet och slutade med.. ja vad vet jag, livsfunderingar?

Nej, jag ska ta tag i det här skrivandet. Jag ska börja skriva lite oftare och lite mer vardagliga saker. Jag tror det blir bra.

Men.

You've got your passion, you've got your pride 
but don't you know that only fools are satisfied? 
Dream on, but don't imagine they'll all come true 
When will you realize, Vienna waits for you? 

 

Lördagen som tillbringades på Ica supermarket.

Och så har det hänt igen. Det är lördag, det är sol och det är JOBB..
Det är SÅ frustrerande att stiga upp tio i 8, gå till bussen kvart över 8 och känna solen mot ansiktet och höra fåglarna "vår kåts sjunga" en liten melodi, och veta att jag, lilla jag, kommer inte se något mer solljus idag, för när jag slutar, OM TOLV timmar, är det mörkt ute igen och iskallt.. Tackar som frågar.

Har slitit som ett djur idag dock, jobbar så svetten lackade, bytt potatis, hämtat vagnar, bärt varor till dementa tanter (någon som har en aning hur de känns att höra repliken "jaa.. jag ska ha king edward jag.. det har jag ALLTID" repeteras om och om och om igen i en kvart?!) , hört på min jobbar kompis gnällande "jag fryyyyyyyyser jag måste hämta lite varm CKOKLAAAD"  (men snälla nån, ta på dig en tjock tröja och riktifa strumpor istället för att tönta runt i strumpbyxor och urringad t shirt)

Sitter och går igenom rutinerna för kvällen nu, bara jag och gnällspiken (jag fick en bisarr liknelse till James bond nu.. mitt namn är spik..gnäll spik.. hahaha gud jag är för trött för dethär) kvar nu, vilket betyder att det är jag som bestämmer ;) Yeah feels good.
Och då är självklart frågan.. Vad tusan gör hon här då, framför datorn och skriver ett blogginlägg?!
Ja det ska jag berätta för er.
Mina damer och herrar.. JAG FUSKAR! Jag har RAST utan att säga till spiken, hon tror att jag gör något heelt annat.

Nu är jag elak ><


Bigcomedy!

Denna tråkiga regniga trista lördag vände och blev plötsligt en av dom bästa på länge.
Jag ska ÄNTLIGEN få se min gud Magnus Betner!!!


Big Comedy 2008, torsdag 3 april 2008, kl 18.00


Konserthuset, Karlskrona

Att åka landet runt, bjuda publiken på några av Sveriges bästa ståup komiker visade sig vara ett vinnande koncept. Under våren 2007 såg 17 000 personer de 23 föreställningarna på 13 orter!

Upplägget i vår är detsamma - Sveriges bästa ståup komiker samlas på samma scen kring samma förutsättningar - en mick, ett stativ och 10 minuter själv med publiken. 

Big Comedy 2008 är: 
Adde Malmberg, Lennie Norman, André Wickström, David Batra, Anna-Lena Brundin, Marika Carlsson, Magnus Betnér, Magnus Härenstam och Lasse Nilsen.

Det ska bli så jävla roligt :) Och alla som är med är så bra, eller ja, magnus härenstam, Adde Malmberg  och Lasse Nilsen vettetusan om det är värt att se, men dom följer ju liksom med i paketet så att säga ^^

Nej, nu ska jag städa min råttbur och sen blir det duschen..


Just ja, jag gjorde ju fynd idag på bokrean!
Jag köpte :
  • Sekten Av Peter Pohl
  • Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac-Historien om Elvis och livet som varit-  Av Birger Schlaug
  • Maskrosungen Av Sandra Gustafsson
  • Spelet - en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap- Av Neil Strauss
Så imorn blir det en heldag med mina böcker och ikväll bär det av till fridhem och Ted, Vi ska dricka sprit och kolla på schlager  ; ) Så sjukt manlig jag ÄR!