I cant win your losing fight, all the time

Hmm.

Insåg att det är nog dags att skriva något form av inlägg.
Finns mycket jag kan säga och tycka till om. Finns kommentarer som jag borde och har full rätt till att ta bort, men varför? Jag är inte rädd och jag har inte gjort något fel.
Jag har mina egna princiner och mina egna gränser för hur lågt jag tycker det är okej att sjunka. Och för att inte bryta mina egna "mentala" regler så tänker jag inte ens försöka mig på att bete mig så illa så jag själv anser ha rätt till.

Finns personer jag kan peka ut, saker jag kan säga, hemligheter som jag kan låta spridas som vinden. Men nej, jag är inte den sortens människa. Jag varken kan eller vill sjunka så lågt.

Jag är bättre än så.


Därför vill jag bara medela att jag inte kommer ha internet hemma på några veckor till och att mitt eget bloggande och mitt övriga bloggläsande kommer stannas av ett tag framöver.

Feel free att kommentera ändå (jag läser när jag kommer åt en dator) det har ju inte hindrat vissa.

Jag har aldrig behövt någon annan för att bekräfta mig själv. Jag är en självständig individ och jag klarar mig utan att beöva dela mitt liv med någon annan.

Det jag vill ja sagt är nog.. Jag är inte över dig gullet, jag har nämligen aldrig varit under dig..





What kind off man you are. Well, I will figure this one out on my own





Woho! Det är sommar nu och jag hoppas det håller i sig.

Dagen började med att samla en hög vuxenpoäng. Diska, dammsuga (dansande till musik i ipoden), tvätta och plocka undan allmänt. Efter det blev det en trevlig frukost med datorn i knät..Datornörden i mig myser med min nya leksak..laptopen..

Sen började jag och Henrik prata om picnic och sagt ovh gjort packade jag, henrik, malin, peo och timo in oss i bilen och åkte ner till strandpromenaden (jag vet.. vi är lata)
Satt där i flera timmar, grillade, pratade, solade och hånade Henriks desperata försök att städa  h e l a  strandpromenaden. "jag vill nog städa upp här innan jag sätterigång och grilla, annars fördärvar det hela stämmningen" vara bara en av många kloka Henrik sa i sin kamp mot skräpet. En gång skogsmulle alltid skogsmulle..

Efter det åkte jag hem till mor och far, och för första gången på mycket länge var alla samlade. Åt och pratade och drack kaffe och fick tom påskägg. I vanlig påskanda var vi tvugna att leta upp dom själva.
Efter en incident där jag hittade Sebbes ägg och körde en "hit and run"  (ja hittade hans ägg och försökte sno det men upptäckte att han sett mig och sprang mot mig för att ta det tillbaka, jag sprang till terrängdelen av tomten med honom i hälarna, fintade och vek av och slängde slutligen in det i en enrisbuske) satt vi alla nödja och tryckte i oss absurda mängder godis och alla var glada.

Nu sitter jag här, än en gång i min sköna soffa och insåg precis att jag svikit mitt löfte att ligga i sängen senast klockan elva. Tusan att de ska vara så svårt att uppfostra mig själv..

Imorn är det första dagen på den sista kursen. Psykiatri med Maria, så jävla roligt. Maria är en så sjukt duktig lärare, hon har en sån inlevelse och det märks att hon älskar det hon gör.
Efter skolan ska jag och Therese och kanske Malin grilla och sen blir det väl skvaller och te i vanlig ordning. Jag och Malin tänkte även bjuda med oss i bilen till netto sen när Martin hämtar Therese så att vi kan handla lite smått och gott.

Nej nu får de räcka, Feel free att kolla in mina awesome bilder. Gösta är världens mest kelna katt och vill alltid gosa, men så fort man plockar upp en kamera så total vägrar han.. Så jag gjorde det bästa av situatonen, tvingade honom det lilla livet.. Kort sagt, han SKA se plågad och sur ut, det är hela meningen med bilden.

Gnight!

And the superstars sucked into the supermassive

Kom nyss hem från en alltid lika trevlig nattlig skvallerstund hos Malin.
Missade tydligen århundrandets mest dekadenta fest. Allt från dramaz och krossat glas till toplesdansande i mökret, en mycket tidig söndagsmorgon i olofström. Ja jag säger då det, när Sara är på landet dansar festprissarna på bakgårdarna.. (Ha!)

Som alltid när jag traskade hem i kvällen som allt mer började mörkna så började jag tänka. På allt och inget, på viktiga saker och på trams. Finns så mycket jag är så tacksam för. Personer i min omgivning, platser jag får besöka, människor jag får träffa.

(Nu ringe josefin i mitten av mitt skrivande och jag tappade tråden helt..)

Jo..Tanken slog mig att det egentligen krävs så lite för att hålla kontakten igång. Ett samtal då och då som visar att du finns där trots avstådet. Ett sms utan någon egentlig mening från någon av mina vänner som man inte längre har möjligheten att träffa så ofta som man velat, värmer alltid.

Man har de rätt bra, egentligen. Nära vänner som bryr sig och ställer upp, familj som stöttar på sitt egna vis, bekanta som man pratar med då och då.

Nej nu får de räcka med svamlade idag. Klockan börjar bli sent och om jag känner min kära Gösta väl så kommer han väcka mig tidigt imorgon och kräva min fulla uppmärksamhet. Blir nog en stunds slappande i soffan till innan man kryper ner i världens skönaste säng och läser vidare i någon intressant bok.

BBL

You'll be my vacation away from this place

Åh va härligt! Ligger i soffan och kollar på one tree hill. Första gången på mycket länge. Emma var här en runda innan vi försökte oss på att pyssla men hur resultatet blev de håller vi hemligt :) Ska gå en promenad senare ikväll hade vi tänkt

Har städat och plockat idag. Lägenheten ser riktigt bra ut nu. Riktigt mysig =). Jag tycker det är så roligt att gå runt och pyssla och göra fint. har målat om den sista tavelramen nu så den ligger på tork och sen ska den sättas upp ocjh mit parismotiv är komplett.

Nu sa jag mysa här en stund innan det är dags för mat. Pepparbiff, hemmagjorda klyftpotatisar, nån mumsig sås och sallad.

Hoppas alla haft en bra dag och Therese, vad sägs om en ostbricka nästa vecka? Söndag kanske? Det är något vi får styra upp =)

Part of where I'm going is knowing where I'm coming from

Och här ligger jag. Nergosad i sängen med gostäcke och mjuka kuddar. Har satt på mina lösnaglar ingen så jag tar inget som helst ansvar för ev (höhö vem försöker jag lura) stavfel..

Kom hem för en.. tja låt säg halvtimme sen. Har plockat lite av den värsta kaosen så jag slipper vakna imorn och möta ett tredje världskrig i lägenheten.

Skulle mest gå in ch kolla min nya kärlek, tradera men så blev icke fallet.. s n a r t  ska jag kolla in mina vinster.

Annars då? Har tillbringat fredagskvällen och större delen av idag med therese och familj hos dom i mörrum. Allt lika trevligt och mysigt. Så ärligt väder så det blev en hel del utesittande för vår del.

Imorn är min första "bara vara hemma hela dagen utan massa stress och måsten" och det ska bli underbart. Ska se vad man tar för sig, ska städa och tvätta och lite så men förhoppningsvis blir det sol så jag kan sitta ute och läsa, kanske sola lite.

Idag var jättemysigt. God mat och roligt sällskap. Folk man inte träffar så ofta som man önskat glädje en alltid lite extra.. eller vad säger ni?

Klockan är nu 3 och jag funderar på om man kanske skulle dra sig..? 

Får skriva destå mer imorn men dessa naglar hindrar min framfart, det går så långsamt och skriva oc jag hatar "långfingervalsen" som alltid dyker upp när jag tar på mig mina extra naglar ^^

Natti natti bloggers!

In the right place steadily emerging with grace

SItter med Cath i solen och masa myser.

Åt frukost ute vid mitt lilla Cafebord och har sedan suttit här och solat sen dess. Underbart väder.

Drog ut datorn för en stund sen så nu förgyller vi studen med att lyssna på skum 90 tals musik.. Att jag någonsin lyssnat på Aqua är ofattbart. :S

Årets första glass har vi också hunnit med.
Ikväll blir det jobb och sen en tripp till mörrum för att dricka te och prata strunt i vanlig ordning :)
Imorn är det påskfirande för hela slanten och träffa släkten.

Hoppas vädret håller i sig hela helgen. =)

Gosh fkn awesome!!

Ja tackar för ett grymt sammanbete. Yes. De gick strålande, helvete va bra det gick. Glädjetårar nu vill jag lova. YES!
Ah gud de är så skönt. Bara en kurs kvar nu och jag älskar mina betyg. yes yes yes.!

Nu tänkte jag äta en försenad frukost, lyssna på vinnarlåten jag fick av Henrik. Riktigt bra för den som vill veta.

Sen tänkte jag sätta mig ute i mina nya trädgårsmöbler läsa tidningen eller en bok och invänta Therese och Nadjalito..

Fika i eftermiddag. Ska bli lovley!

Our attentions always last that bit too long.

...Sanningens ögonblick är inne. Håll era tår, fingrar och tentakler för mig.
Jag måste ha ett VG, det är inget snack om saken. Lets make a deal.. Ni håller tummarna för mig och jag gör något för er i gengäld. Okej?! Goodie.

Nu bär det av..


Now when I caught myself, I had to stop myself.





Awesome..Im famous!

You got it, you got it,
Some kind of magic
Hypnotic, hypnotic,
You're leaving me breathless
I hate this, I hate this,
You're not the one
I believe in With God as my witness


I’ll seek you out, flay you alive

Dagen har varit händelserik, ack så händelserik.

Korta-jag-ska-snart-se-slutet-på-filmen-versionen-

Vakna. Städa. Plugga. Tradera. Frukost .Lekparken. Träffa Nadja och Therese. Hit. Tradera. Fika/äta/fika. Leka. Plugga. Malin hit. Plugga. Tradera. Baka. Prata .Hockey. Guld. PratPratPrat. Malin hem. Plugg. Tradera. Internet.

Det var det hela.

Morgondagen bjuder på prov. Usch jag är så nervös så jag vet nog inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag kan ju! Varför glömmer ja bort detaljerna hela tiden. Nej jag får hålla tummarna helt enkelt. Det som itne sitter nu kommer nog aldrig göra det, tyvärr.

Imorgon ska jag dessutom passa Nadjalito. Söta fina unge. Mamman ska övningsköra och det hoppas vi går bra :) Efter det blir det nog fika och prat i vanlig ordning.

Sen är det påsk och helg och alla måsten, familj, vänner, fest, middag, släkt. Blir nog bra tillslut men vi får se vad jag får prioitera bort. Med lite tur hinner jag med allt jag har inplanerat.

Nu blir det slutet på filmen och sen sängen. Lovley!


Closer you look the more it took your eyes off reality

Jag måste haft vädergudarna på min sida i fredags. 
Sol sol och åter sol. Jag, Emma och Malin satt i solen på en filt och bara njöt.

Helgen har gått utan större missöden och jag hann tom med hem till föräldrarna på en snabb visit för att fira tottens födelsedag, att han redan är 17 år känns overkligt. Dom växer upp så fort. =)

Idag var jag på besök igen, fick lite gratis mat och lite umgänge. Sen kom therese med familj och så körde vi hem till mig för lite snabbfika och prat om morgondags redovisning.
Nu är Emma här, vi ska plugga och skriva arbeten. Sjukt duktiga är vi.

Vill ta tillfället i akt att lägga upp en bild på min kärlek josshey.
(snälla hata mig inte )

Those days those those memories..


Medans jag segade mig vid laptopen hittade josse våra balbilder. Så fina va var!
Sötisar!


Nu har jag powerbloggat så jag har ont i fingrarna så nu får de räcka för ett tag. En minut eller två. Kanske..

GE MIG SOMMAR NU.


Don't ask too much, just say 'Cause this is just a game.

Ja vi är ju det, supersociala jag och Josefin. Men det behövs liksom inte mer än såhär. Vi är såhär och vi har alltid varit såhär.
En talande tystnad och vi slungas ljusår tillbaka, eller i varje fall ett par år.
Samtalsämnena byts snabbare än ljuset och musiken hoppar från Kent till journey till nån ceasy cover på I will survive som josefin av någon anledning finner viktig att lyssna på. Det räcker såhär.
Det behövs inte mer.

Det känns.
Det känns hemma.

Det finns ett enkelt svar
du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats jag tar allt
Jag trycker läpparna lätt mot din hals
Jag frågar: "Gråter du?
Du smakar salt."


Nu är de dags för mig att ut och rasta josefin en sista gång sen är det dags för Mamma Mia och falsksång. Från oss då. Inte från filmen. Eller. Mest från josse. Jag sjunger nämligen som en gud. Gudinna.

So long my friends.

We're dead serious, my dear..





K.Ä.R.L.E.K

She just a small town girl, living in a lonely world

Josefin petar i maten

Sara tittar strängt på Josefin
 -MEN JOSEFIN! Ät upp din mat, tänk på barnen i I -länderna!
- I-länderna?
-JA! I länderna, ÄT!
-Okej?!
-Jaa!?
(suckar) - Men sara.. VI bor ju i ett I-land...


However..

Dream on but don't imagine they'll all come true

Kära bloggvänner. Idag insåg jag någonting jag länge annat...

Stockholmare är obehagliga, och vid tillfällen som dessa är jag glad att det är ca 65 mil mellan oss..
 
Ted, du skrämmer mig..


Det var en helt vanlig dag, ungeför som den här
 och det började redan på morgonen när
 sara såg en annons om en schysst komputer
 sen blev det en tripp å inkassera den lille
hon gick å trallade länge å väl
 det kändes som om det tog minst halva dan
 och när hon väl kom hem och startade upp den ja
 då klingade såååååången

Ahh, ååh
tre lampor
tre lampor
aah ha ha
dom tokblinkar
på datorn
ahh ha ha
ja dom tokblinkar

.... Förklaringar känns hyfsat överflödiga..