And your darkness speaks and has eyes to see

Det är mycket nu. På mindre än en vecka har mitt liv förändrats på så många sätt. 
Folk jag aldrig skulle drömma om att såra har lidit över saker jag gjort och jag önskar att jag hade kunnat ställa allt till rätta.

Jag vill inte såra mer människor nu, jag har blivit en dålig människa och jag är på inga sätt stolt över mig själv. 

Jag behöver lite distans. Sortera ut och plocka bort. Tänka om och känna efter. 
Så med respekt för er som farit illa tar jag en paus tills jag kan tänka klart igen.

Jag hoppas att allt kan bli bra igen.

Förlåt





Sleepwalking is the only way

Tja. Då sitter man här i sthlm. Hemfärd sker imorn bitti, checkade nyss in på planet. Det låter så tufft när man säger att man echakde in hemifrån, tekniskt och modernt liksom.
Det blir upp med tuppen imorn. åhh ohoh Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Upp vid härliga 05.00 är det som gäller. Bra där.

Orkar inte skriva mer om min helg just nu.Tar de imorn när jag kommer hem till mitt egna tangentbord som synkar med mig, inte dethär så med VILJE skriver fel i vart annat ord. För det sitter ju i tangentbordet, helt klart.

Vill bara göra ett statment, och det är folk ständigt gör en besviken. Det finns inte många som man kan lita på, verkligen lita på.. Var det något mer... Hm.. ja just det ja...

Från igår och på obestämd framtid har jag ingen mormor eller morfar. Det blir bäst så, för oss alla.

Im walking on sunshine..



...And it makes me feel good!

Känner att alla ord är överflödiga. Jag velade länge länge innan jag bestämde mig för att lägga upp dom. Det känns ju lagom roligt att se det själv, såhär svart på vitt att "SÅ stor var jag" hujjeda mig. Samtidigt är det med ett stort mått stolthet jag faktist lägger up dom.

Jag började på 86 och nu ligger jag på 66. Jag kan helt omöjligt med ord beskriva den känslan jag känner just nu. Glädje och lycka räcker inte ens halvvägs. Men det känns bra, att jag faktiskt klarade det, trots att  jag inte är helt klar ännu, 6 kg kvar men det kommer gå som en dans. Det är jag helt övertygad om.
 

Så melli och T. Come on! Kan jag kan ni.

Ps. Anledningen till att jag la svart ruta framför ansikten är att OM nu någon pundaridiot finner de underhållande att sprida bilderna så ser man i varje fall inte att det är jag.

Time to fight back thoose dreams

Inatt drömde jag en mardröm. Ingen som man kan skaka av sig direkt på morgonen när man vaknar utan en riktig hemsk mardröm. Gick under kategorin splatter. Usch, det är hemskt att man kan må så dåligt över en dröm. När jag till slut vaknade, en timme innan jag ens skulle stiga upp ville jag inte ens försöka somna om. Så det fick bli en tidig morgon, hann med att diska berget av glas, bestik och tekoppar som fanns överrallt.

Idag blir det den sista promenden för veckan, eller i varje fall sista gången denna veckan jag promenerar  j u s t  den sträckan. Idag känns det tungt att gå, riktigt tungt. Men de kommer nog kännas bra så fort man börjat vandra.

Idag fryser jag mer än vad jag trodde var möjligt. Har en tunn långärmad underst, sen en stor finstickad tunika över. Och över det, som grädde på moset en stor supertjock och jättevarm grovstickad tröja med knäppning och hög hals. Och jag fryser fortfarande! Inte lite sådär, plutt plutt kallt. Utan de är mer så kallt att jsg sitter och spänner mig i hela kroppen och får rysningar vart tionde minut. USCH. Ja vill verkligen inte bli sjuk, jag har varken tid eller ork för det just nu.

Idag är det städning, tvättning och packning som gäller. Imorn efter skolan åker jag direkt till kallinge flygplats. Och sen blir det sthm hela helgen. Ska bli så trevligt.
Tyvärr verkar de som om flickorna ska ha tjejkväll just imorn så det missar jag ju. grrrr. men Maliin har lovat mig att dom ska ha tjejkväll kanske nästa fredag också, så då kan jag ha min nya fina klänning =)

Social psykologi hela dagen idag. Sjukt spännande. Idag har vi pratat mycket om psykoser. Det är detta jag tycker är så spännande. Om jag får välja fritt skulle jag nog vilja jobba på ett behandlingshem, det hade varit superintressant. Men självklart kommer jag alltid ha kvar min dröm om att jobba på sangt sigfrids. Kanske ett önsketänkande, men man måste få ha drömmar.

Får se om jag hinner klämma in ett inlägg innan jag åker imorn. Annars kanske jag hinner skriva något när jag är där.
I annat fall får jag önska mina (få) läsare en mkt trevlig helg =)

Suddenly I see this is what I wanna be

Om jag skulle ge mig på att beskriva dagen med tre ord skulle det vara. Nyttigt, GI och Mysigt. framförallt mysigt.

Efter skolan tog jag och t, söta underbara t en promenad i vanlig ordning. Men idag gick vi längre än nånsin. Hela vägen till mörrum. Det är 1,4 mil.. Det ni! Don hade ett sånt fint mysigt hus och håller på att renovera köket för tillfället. Jag blev verkligen kär i huset. Så fint. Något annat jag blev kär i var hennes sjukt söta dotter Nadja. Jag har altid haft svårt för barn, jag vet inte hur man ska bete sig och det gör mig en smula nervös och obekväm. Men hon tog mig med storm. Vi gick och hämtade henne på dagis så fort vi kommit fram, 2 km till. Så dagens promenad var alltså 1.6 mil. Helt sjukt. Vi var så nöja med oss själva.
Precis när vi hämtade henne och den första kvarten var hon lite blyg men sen satte sötnosen fart. Hon hoppade och skrattade och lekte och var helt bedårande. 
T är sjukt bra på mat. Eftersom besökt i mörrum blev så spontant lyckades jag självklart glömma mina påsar hemma så jag och T åt hennes goda GI mat. Såå gott.

Nej, idag var en bästa dagen på så länge. Och dom var så söta ihop. Hela lilla familjen. Fick träffa Ts sambo, även han var mycket trevlig och lättsam. Sen körde dom tom hem mig, kändes riktigt lyxigt, trots att jag borde ha tagit bussen och inte kostat dom en massa pengar :$

Är så glad att jag har lärt känna dig T. Vi är så lika på så många sätt, och att samtalsämnena inte hinner ta slut en enda gång när vi går säger ju allt. jag hoppas verkligen att detta är en vänskap som håller länge, mycket länge. 
Det känns som om vi har kommit varandra rätt nära under denna korta tid och det gör också att de känns dubbelt så roligt när vi båda två är personer som har svårt att knyta till, och speciellt till andra tjejer. 

Nej jag trivs med dig och jag är avensjuk på dig och din lilla familj. Du får dra med mig hem till dig hur ofta du vill. Najda fick mitt att ändra åsikt på en gång ;)

DIeten går bra. Idag fuskade jag som sagt, eller fuskade gjorde jag inte. Jag bedömde att jag hade rätt till det, och det kändes underbart. 7 KG kvar. kämpa kämpa

DAGENS BÄSTA
Nadja - inga förklaringar behövs



Se the stars falling down into a face off a small boy

Mja. Onsdag idag. Dagarna går snabbt och nu är det bara två dagar till jag ska åka på chill semester i sthlm. Det behöver jag. Ted har frågat  vad jag vill göra när jag kommer upp men jag har svarat att ju mindre jag behöver göra destå lyckligare blir jag.

T tvingade ju mig att skriva men jag har nog faktist inget ork..
Igår kom cath hit, vi skulle fikat med Malin men ibland får man förhinder, igår var det Malins tur. Ingen fara älsk. vila  upp dig och ta det lungt, ring om du vill meetas eller prata :) Jag och Cath bllighetsfikade istället, i min lägenhet med påste, det kändes  SÅ fel. Riktigt budgetfika. Det var nog det enda som var budget för mig igår. Får lite lätt ångest när jag tänker på hur mkt pengar som spenderades, men men. Jag bortförklarar mig med att det var längesen, sjukt längesen jag verkligen unnade mig något riktigt fint.

Nej, ja skriver mer när jag kommer hem. Nu ska jag hitta info om vårdplanering.
Se ya

I'm sure everything will end up alright

Min humor är på topp. Igår förde jag en mycket givande diskution med mig själv. melli kan intyga att jag  faktist ÄR rolig.  Den stackarn var nära till hands vid msn så jag var givetvis tvungen att dela med mig av min underbara humor. Sån är jag, givmild och omtänksam.

idag är jag på ett sjukt bra humör. Något som T har fått höra från mig ett flertal gånger. Jag skuttar fram i korridorerna, slår på henne med min vattenflaska och kvittrar fram med min underbara stämma "idaaag är en bra daaag. tralalalla"  Låtar jag har nynnat igenom den här helgen är:

idag är en bra dag (text och accord by myself)
Singning in the rain
We wish you a marry chrismas

Och andra, ännu ej upptäcka sånger med texter som "jag är foxy yeah yeah. wow wow" eller varför inte den kommande bestsellern "And youu cant stop loving me. no no no.. no you caaant.. wow wow bow bow!"

Hoho, jag är rolig good dammit. Och jag är fan i mig foxy. Har gått ner 2 kg sen mitt break i fredags. Är det ett break som behövs så ställer jag upp, kanske inte de roligaste men de är såå värt det.

Ikväll är de film igen. Creep. Enligt Alex kommer malin och jag kvida av gråt. Han har så låga tankar om oss, som om vi skulle vara lättskrämda? Ehh neej?! Malin, come on. Vi får visa honom;) Jävla syntare med attityd:P

Nu är det lunch och jag har precis öst i mig min lowley choklatoffee Shake. mmhm..

Nej, nu ska jag nog terra T lite till, hon får ju inte slappna av, de skulle ju vara synd och skam.

XtraVLCD

Dag 1 
För att få långvarig glädje av din viktminskning, ställ in hjärnan på din målbild. Dagen går utan problem, det är först framåt kvällen som du kan känna dig hungrig.  det är möjligt att det tar emot lite, men ge kroppen en chans att ställa om sig. Vatten är viktigt för att du ska må bra. Drick riktigt. Första dagen är avklarad. Ge dig själv beröm, det är du värd!
Inrikta dig på det du vill uppnå istället för det du vill undvika.

Dag 2 
De första dagarna under en viktminskning använder kroppen de energilager som finns i muskler och lever. Dessa energilager kallad för glykogendepåer och består av socker (glykogen). Glykogendepåerna töms innan fettet börjar förbrännas i din kropp. Hungerkänslor kan komma och gå. Drick rikligt med vatten och tänk på att all den näring din kropp behöver tillförs genom att du äter xtraVLCD 3 gånger per dag. Tänk långsiktigt. Du klarar att gå ner i vikt. tag dagliga promenader.
Du håller på att byta levnadssätt, du är motiverad. Nu ska kilona rasa!

Dag 3.
Du har redan minskat i vikt. Dina glykogendepåer som nu håller på att tömmas, väger ca 1/2 kg och dessa binder ca 3 ggr sin egen vikt i vätska, som nu lämnar kroppen. Det är detta som förklarar de första dagarnas snabba viktminskning. Nu behöver du hjälpa kroppen med vätskebalansen som i vanliga fall sköts av glykogendepåerna. Drick mycket, gärna 3-5 liter eller mer så mår du bättre. Hitta din egen optimala nivå. Om du mår dåligt och sviktar lite, RÖR PÅ DIG. Det hjälper kroppen att tömma  glykogenlagret och hålla igång blodcirkulationen. Håll ut! detta är oftast det tuffaste dygnet. 
Tänk på att du mår bättre så fort  glykogendepåerna är tömda och kroppen börjar ta av fettet. Om du äter något nu så fyller du på  glykogenlagret och drar ut på tiden fram till maximall fettförbränning. 
Arbeta istället på att göra din målbild levande.
Upplev hur bra du mår när du når ditt mål.
Hinder är det du ser när du tar bort ögonen från målet.

Dag 4.
Nu börjar det hända saker i kroppen!  Glykogenlagret är i stort sett tömda och kroppen börjar hämta all sin energi från kroppens fettdepåer. Nu börjar du må allt bättre, även om det kommer stunder av trötthet. varva dagen med mentalträning, promenader och glöm inte att dricka vatten.
Det tanken kan skapa och tro på, det kan uppnås. 
Ge dig själv de tankar du behöver för att lyckas.
 
Dag 5. 
Mer än halva veckan har nu gått och du har klarat de första tuffa dagarna. Från och med nu hämtar kroppen sin energi från fettdepåerna. Att fettförbränningen skjuter fart kan du själv märka på andedräkten och svetten som ändrar doft.  Det går också att mäta ketoner som är nedbrytningsprodukterna av fettet i urinen. 
Du märker också hur du blir piggare. Du får en känsla av välbefinnande och lätthet i kroppen. Att hungerkänslorna minskar.  Använd den utökade energin till att prova dig fram till vilken motion du tycker är rolig att utöva för framtiden, när kilorna rasat och det går lättare att röra på sig. 
Återvinn din fysiska rörelseglädje. 

Dag 6.
 Nu är det full fart på fettförbränningen i kroppen. Ketonerna håller hungern borta. XtraVLCD ger dig protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler.  Allt detta ser till att kroppens organ får det dagliga behovet av näring och att kroppen producerar en lagom mängd ketoner. Nu stiger humöret och du känner verkligen att du går ner i vikt. Då du nu minskat intaget av mat minskar också slagprodukterna och toalettbesöken blir färre. Tänk på att fortsätta att dricka mycket vatten för att hålla magen igång. Får du problem, tala med din hälsokonsult.
Ta reda på vad du tycker är roligt att sysselsätta dig med. 

Dag 7. 
Ett stort grattis! Du har bevisat för dig själv att du är stark i tanken och din motivation kommer nu att hjälpa dig igenom resterade dagar. 
Framtiden är det enda du kan påverka.
Se till att det blir som du vill. 



Sådär Melli. Kämpa nu. Du kan detta.
Det vet jag!

Happy hanukkah!

Sexy and Foxy Strikes Again!




Sorry Malin, I stole your thunder..;)

Men however. Det är jul. Och det är fest. Och det är en familjehögtid. Alltså ska Karlshamnsfamiljen fira jul ihop. Självklart är vissa utbölingar som Melli och Cath också medbjudna (mest för att vi ska få mera paket)  Dom räknas ju visserligen till utsocknen, men dom vet ju inte bättre..

Men som sagt, julfirande IT IS! Datum, tid, plats, och jada jada jada kommer senare.

Ett litet ödmjukt tack till Ted som är min hobbyfixare. 
Han kan om han vill!

KBT- mitt nya jag?!

Jag har bestämt mig nu.
Nu ska det gå, malin kallade tydligen in akut gruppen igårkväll efter att ha läst min sms, vilket ledde till att alex stod och bankade på min dörr och tvingade ut mig i endas handdukar , eller han ville. Jag var principfast och satte på mig pyamasshorts och linne, nån måtta..^^ Han hävade envist att jag inte alls mådde bra, och tvingade mig berätta lite.
Sen kom akut malin herself och pratade med mig lääänge. Peppade mig och sa söta saker. Just då hade jag svårt att ta in det, men det kändes bra. Som om det fanns en platå kvar att stå på mitt i kaoset. Jag ska allvarligt fundera på det här med halvfart, men det bästa skulle vara om jag lärde mig hantera helfarten på ett bra sätt istället.

idag har jag en ny livssyn. Här och nu, det är den synen man följer med innom KBT (kognitiv beteendeterapi) Man blir påverkad av allt runt en, miljön, tankar, känslor, allt detta måste vara i fas för att du ska må bra. det finns inget igår och alltså finns det ingen ångest för att jag inte tränade tillräckligt, och det finns inget imorgon, alltså kan jag inte hypa upp mig själv för att jag måste vara klar till julafton.
Det känns faktist bra nu, och jag har börjat om från noll. Detta är dag 1.

Tack Malin och Alex för att ni är såförnufftiga och muntrar upp mig och säger att jag är foxy ;) Tack Henrik för att du står ut med mig:P Och tack söta melli för att du har så bra ideer och tankar.

DAGENS BÄSTA
*Att jag är min vanliga glada pigga jag idag. Nynnar med i låtarna i radion, drar roliga skämt med gubbarna och hjälper tanterna hitta köttkorven. Oh Karma!

its eating me from inside

Idag och gårdagen var dom värsta i mitt liv. Verkligen helt allvarligt har jag aldrig mått så dåligt som jag gör nu. Tanken på mat och framför allt träning finns ständigt i mina tankar.

Igår var en böldag. Jag grät inte mindre än 5 ggr. Nytt rekord. Imorse vaknade jag upp med en bra känsla, men lagom till frukosten på skolan hade ångest och illamående, skakningar under huden och tankar, destruktiva sådana tagit helt över. Det känns ständigt som om jag ska spricka innifrån och jag fryser hela tiden. Jag reste mig  helt enkelt och gick. Jag klarar inte av när dom andra sitter och mummsar på sin mat.
Trodde jag skulle behöva kräkas men när jag kom ner till metodrummet (längst ner på källanplanet) och satt mig ner och tryckt mig mot elementet så började det gå över. Satt där en stund och försökte tänka logiskt. Intala mig att det bara var en fas och att jag egentligen inte mådde dåligt. Men det gick sådär. Skickade några  paniksms till Melli som svarade snabbt och som faktist var den enda anledningen till att jag klarade det.  Tack vännen <3

Jag känner en form av tomhet som jag inte vet hur jag ska fylla. Försöker tänka positivt och peppa mig själv och efter skolan när jag hade kommit  hem trillade jah dit igen. Jag bara grät. Givetvis kom catte och avbröt min gråtfest efterett tag. Hon knackade på och skulle hämta min skjorta. Vi stod ett tag oh pratade och sen skulle hon gå till bussen. Kände att jag fick tillbaka fästet efter ett tag med henne.

Tror jag har upptäckt ett tillfälle som gör att allt blir värre nu, ska testa mig själv lite, se hur jag reagerar nästa gång jag kommer i den speciella situationen. Förhoppningsvis håller jag på att bryta igenom.

Slängde iväg en beställning på en pilatesboll ovh några träningsdvder. Var nåt erbjudande på Iform så vi får se om det är vettiga grejer eller ej.

Nej. Jag har beslutat hur ledsen jag är ska jag ändå avsluta med en positiv sak.

DAGENS BÄSTA
idag blir det faktist två saker (för att det är jubileum men allra mest för att jag behöver det)
*Att idag har jag inte fuskat en enda gång. Ska äta en påse till idag. Starkt gjort med tanke på att jag jobbar i affär.
*Att en tjej som brukar handla här reagerade på min viktnedgång
(Hon)"åh va smal du har blivit -ler- Måste vara minst 10kg va?
(Jag): Ah 16.
(Hon): Shit. jag menar det! Bra jobbat, kämpa!

----

Jaha det känns så jävla bra  när jag är trevlig och service minded och allt man får tillbaka är en arg och elak mööörkhyad man ( man får ju inte säga neger, för mörkhyad är mindre rasistiskt, yeah right)  som klankar ner på mig för att jag inte kan läsa vad han har skrivit med snirklig handstil på FRANSKA! Sen stod han och pratade med sin kompis och tittade åt mig. Jag kanske kan franska men jag kan läsa av tonlägen och jag  var INTE populär.  Fucking RE!
och förresten, ska du envisas med att vara negress (låter det bättre?) så ska du fan i mig kunna prata riktig engelska, eller bättre upp. Amerikanska borde du kunna! Nej nej, nån jävla grötig-ihop-plock-hitta-på-fransk-engelska-var-det.

Fan. Vad har jag gjort dig.

Favorit i repris

Samma skola. Samma böcker. Samma datorsal.
Man skulle kunna tro att jag finner detta tråkigt, en aning ointressant. Men icke då. Jag gillar att gå i skolan, jzg gillar att känna mig smart. Jag gillar att   p l u g g a  och sitta i datorsalen och leta information och läskiga virussjukdomar som ingen vanlig Svensson Svensson nånsin har eller kommer få höra talas om. Om jag inte kommer i dennes väg, vill säga. Jag gillar att kunna slänga in norchalanta förklaringar till märkliga beteenden i kroppen, och jag gillar hur man lär känna folk på ett annat sätt. För här är det baar folk som vill något, som är intresserade av viktiga grejer och som tänker. Jag gillar att tänka. Yes indeed.

Hade den mest intressanta och spännande lektionen idag. Yes. Social psykiatri, sug på det. Visst låter det intellignt?  JAG  läser den kursen, alltså är jag smart. Yes.
Vi gick igenom massa olika synsätt. Hur ens barndom påverkar en och hur man inte alls  m å s t e  vara med sin biologiska mamma. (vad var det jag sa..) Nej det var riktigt intressant. Vi ska ha samma lektion i eftermiddag också men med en annan lärare så jag hoppas verkligen att det är hon är lika bra som Maria som vi har på förrmiddagen.

Mer då. Malin kräver plats här. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag saknar dig, det var superlänge sen vi gick vår kvällspromenad nu. Det är något vi får styra upp tycker jag. Igår var det som sagt filmnight. Och tydligen mot min vilja blir det film hos mig även på söndag. Eller, mot min vilja, helt motstridig är jag väl inte. Men tja, jag sa att vi får se. Ska jobba hela helgen så jag kanske känner mig lite trött.. We Will See.

Nej om man ska återgå till att skriva arbetet om den sociala omsorgens historia. Även detta, mycket intressant.


Its a sunny day kids...

...

Skulle skriva ett jättepepp inlägg men jag tappade plötsligt orken.

Kan det att ha att göra med att min katt precis satte sig och kissade på ALL min nytvättade tvätt? Kanske, den som lever får se..

En som inte lever speciellt länge till är just min katt, Gösta heter han, eller hette kanske man ska säga.
...


Idag har varit en mkt händelserik dag. Men eftersom jag somnade i skolan inte mindre än 5 ggr idag så har jag lovat migsjälv att ligga i sängen innan 23 = kort inlägg.

I skolan idag mellan mina tupplurar hade vi betygsprat. Och jag kammade hem inte mindre än VG som slutbetyg i två ämnen. Känns jätterolit. Något som känns ännu roligare var att den ena läraren sa "Sara du kommer göra succe, det vet jag. Du är bra med männsikor, du är en människokännare. Och du sprider en sån positiv energi runt dig"  Det gjorde mig riktigt glad, eftersom att jag just prioriterar att vara en bra medmänniska högt.

Sen var jag och T ute och gick en liten powerwalk. En powerwalk på en mil enligt hitta.se. Känns sjukt bra. Och imorn blir det samma promenad. Det som känns roligast var att det inte ens var speciellt jobbigt. Ska se om jag hinner gå 20-30 min innan skolan imorn också. Enligt rykten bränner man dubbelt så bra på morgonen så det är ju värt ett försök.

Ska även se om jag hinner klämma in ett gympass efter promenaden. Var länge sen nu. hann bara träna två ggr förra veckan och det känns, verkligen.

Eftermiddag har tillbringas med fika på cristins och sen en movienight hos min mkt trevliga granne Alex. En mycket bra film. Skräck/thriller/splatter nånting sånt.

Är jätteglad idag, verkar som om ja fått en ny vän. Alltid lika kul när det klickar till med folk som man inte ens haft en tanke på att man skulle lära känna. Så det känns roligt. Det är även hon som tvingar mig till dessa mastodont promenaderna jag roar mig med :) nejdå, det är faktist riktigt skönt. Och på vägen hem ( vi skils åt  i asarum, hon bor i mörrum nämligen) kan man tänka en hel del. Skönt, då har man alla tankar klara lagom till man kommer hem. En bra och smidig lösning detdär.

men hörrni, märker ni? Känner ni det? Jag har fått The energy tillbaka. Måste vara dom där solstrålarna som sken genom molnen när jag gick hemåt idag. Måste varit dom som gjorde det. Det känns SÅ bra. Come on Sara, 10 kg till det fixar du lätt som en plätt.

Nej nu är min klocka 22.59 och vi vet alla vad det betyder.. Deadline..

Its a sunny day kids

...

Skulle skriva ett jättepepp inlägg men jag tappade plötsligt orken.

Kan det att ha att göra med att min katt precis satte sig och kissade på ALL min nytvättade tvätt? Kanske, den som lever får se..

En som inte lever speciellt länge till är just min katt, Gösta heter han, eller hette kanske man ska säga.
...


Idag har varit en mkt händelserik dag. Men eftersom jag somnade i skolan inte mindre än 5 ggr idag så har jag lovat migsjälv att ligga i sängen innan 23 = kort inlägg.

I skolan idag mellan mina tupplurar hade vi betygsprat. Och jag kammade hem inte mindre än VG som slutbetyg i två ämnen. Känns jätterolit. Något som känns ännu roligare var att den ena läraren sa "Sara du kommer göra succe, det vet jag. Du är bra med männsikor, du är en människokännare. Och du sprider en sån positiv energi runt dig"  Det gjorde mig riktigt glad, eftersom att jag just prioriterar att vara en bra medmänniska högt.

Sen var jag och T ute och gick en liten powerwalk. En powerwalk på en mil enligt hitta.se. Känns sjukt bra. Och imorn blir det samma promenad. Det som känns roligast var att det inte ens var speciellt jobbigt. Ska se om jag hinner gå 20-30 min innan skolan imorn också. Enligt rykten bränner man dubbelt så bra på morgonen så det är ju värt ett försök.

Ska även se om jag hinner klämma in ett gympass efter promenaden. Var länge sen nu. hann bara träna två ggr förra veckan och det känns, verkligen.

Eftermiddag har tillbringas med fika på cristins och sen en movienight hos min mkt trevliga granne Alex. En mycket bra film. Skräck/thriller/splatter nånting sånt.

Är jätteglad idag, verkar som om ja fått en ny vän. Alltid lika kul när det klickar till med folk som man inte ens haft en tanke på att man skulle lära känna. Så det känns roligt. Det är även hon som tvingar mig till dessa mastodont promenaderna jag roar mig med :) nejdå, det är faktist riktigt skönt. Och på vägen hem ( vi skils åt  i asarum, hon bor i mörrum nämligen) kan man tänka en hel del. Skönt, då har man alla tankar klara lagom till man kommer hem. En bra och smidig lösning detdär.

men hörrni, märker ni? Känner ni det? Jag har fått The energy tillbaka. Måste vara dom där solstrålarna som sken genom molnen när jag gick hemåt idag. Måste varit dom som gjorde det. Det känns SÅ bra. Come on Sara, 10 kg till det fixar du lätt som en plätt.

Nej nu är min klocka 22.59 och vi vet alla vad det betyder.. Deadline..

No I ain't going back to my old town

Usch. Sitter i skolan. Slutade vid elva men jag är T bestämde oss för at vara duktiga och gå ner till datorsalen och börja skriva uppgiften som ska lämnas in på måndag. Sagt och gjort och här sitter jag.
Är nog faktist klar nu dessutom. Så såfort jag orkar resa på mig ska jag gå hem och vila en stund innan jag ska iväg och jobba.

Idag är det tungt, jag är så trött på äckliga soppor. Och jag försöker leta längst bak i mitt undermedvetna efter den där tjurskalligheten jag en gång hade, Den där kickass känslan som gjorde att man ville. Men jag hittar inte det. Jag vill verkligen inte mer. Men jag är såå nära nu, jag vill ju. Jag vill verkligen. Men att stå still på samma vikt i nästan en månad är inte direkt någon push.
Igår failade jag och lyckades, hur det nu går ihop. Jag åt en sallad med T när vi var och fikade, men på kvällen ville dom andra barnen äta pizza efter filmen. Då hoppade jag över pizzan, och det kändes bra, men den där salladen kändes en hel del värre.

Och jag vill inte gå ner på halvfart, för det skulle vara det största failet av dom alla..

Jag måste få tilbaka den där känslan, och det snart, för snart är det försent.

^^

Kära dagbok.

Idag har jag fått en ny vän..Hon är så snäll..


Nöjd? ; )

She never caused a big sensation

Me unts Malin även kallade för Sexy och Foxy bekämpar brott.. Precis som Batman och Batman (för vem vill vara lilla springpojken Robin?)

Insåg idag,trots att det är söndag och man är trött och slö och vill ingenting, hur lyckligt lottad jag faktist är!
Jag har min egen fina (välstädade, not så mutch) lägenhet i stan. Jag kan komma och gå hur jag vill och jag har den sötaste katt gud någonsin har skapat (nej jag tror inte på blommor och bin).
Jag har världens bästa vänner.

Jag trodde min lilla värld skulle gå under när underbara josefin  och bästaste Lejla flyttade till lund. Och jag saknar dom så mycket och hela tiden. Och det händer så mycket hela tiden och jag hinner inte på långa vägar prata/träffa mina två miffon så mycket som jag vill. Lelja, för din skull kommer jag alltid vara smutsig och äcklig ;)

Men nu när jag har en stund i total klarhet så inser jag att det finns så många andra som tycker om mig, och just för att jag är jag. Jag är trygg nu. Och allt är bra. Inte hela tiden och inte alls så ofta som man önskar. Men tack vare er, alla mina underbara vänner så klarar man alltid hålla huvudet över ytan.

Och det är som om jag först nu, när jag börjar må bra med mig själv, kan tillåta mig själv att faktist förstå att , ja sara, du är inte perfekt, men ingen kräver mer av mig än vad jag faktist kan ge.

Tack vare Catte har jag lärt kåänna bland dom finaste vänner jag har. Det är eliten. Josse lejla och "karlshamnsgänget" 
Jag har på så kort tid fått en given plats och det känns så bra.

Malin är den klokaste människa jag någonin träffat. Ibland när hon pratar så hajar jag till och undrar hur man kan ha så mycket kloka ord och funderingar. Jag förstår inte.
Jag tänker och försöker förklara men det finns inte ord. 
Henrik hakade på, och jag trodde att han bara skulle bli "malins man" och min partypolare. Men vi kommer så bra överrens och jag tycker så mycket om honom. Trots att vi är så olika på alla sätt och viss finns det någon likhet där under ändå, som jag inte alls kan sätta fingret på, men det finns där, helt klart. 
Melli, som ett bombnedslag kom du, vi klickade till. Visst gjorde vi? Tror inte vi har träffats mycket mer än 3-4 ggr men ändå så känns det som en evighet sen vi träffades. 

Det är obehagligt hur folk kan komma under ens skin på så kort tid, men samtidigt, ack så välbehagligt. 
Så tack, mina underbara vänner, för att ni finns och för att ni kanske inte 
alltid förstår mig, men ändå ser mig för Den Jag Är. 

Je t'aime tous


You never saw me change the game that we all been playing

....Och nu är hotell bokat. 

Its SO on!




TRANCE ENERGY 2009
PREPARE TO DANCE!

Arm yourself because no-one else here will save you

Big Succes! 

Nu har vi bokat flyg. Och snart har vi bokat hotell. 

Det betyder att det är definitivt. Vi SKA till Trance Energy 09 !

...Underbart är ordet du söker.



På malins begäran...


Min mamma är inte rolig i vanlig fall, men ibland får hon till det.

Denna lapp satt på deras kylskåp, det stod "Lack"

Och eftersom jag är en rolig människa skrev jag till " & Latex (piska)"

Sen väntade jag på att hon skulle upptäcka det. Det gjorde hon inte. Jag åkte hem och glömde bort det.

Sen en dag låg lappen i min brevlåda.. och Hon hade skrivit till " Är detta din önskelista till jul, HM! Men Sara!"

 

... Min Mamma har ägt mig, och det känns så fel. 


...

Det är fredag. Det är helg. Jag var inne på aktuen igår och fick hela mig inlindad i bandage känns det som. Jag har ont. Jag äter antibiotika. Jag ska ha min första jobbfria fredag på tre år.  En fredag som ska tillbringas liggandes i soffan, kolla på idol, massa tända ljus. Jag och Gösta. Underbart.

Men nej, på ICA får man bara ledigt om man har brytit ett ben, minst. Fast jag är ändå rätt säker på att dom ändå skull ringa och dubbelkolla om man är heeeelt säker på att man inte kan jobba ändå..

Jag har ont, jag är dålig, min rumpa har ett eget paket. Men nej, jobba måste man ändå? Eller? Jag börjar bli så trött på dethär nu. Eftersom jag är ung och utan familj så anser dom att de finns nästan inga annledningar till att inte jobba (tydligen). Jag har missat över 20 födelsedagar och kalas under tiden jag har jobbat där för att ingen, jag upprepar ingen vill jobba för mig.
"Nej det vill jag inte, det är ju ändå fredag"
Jo jag VET att det är fucking fredag. Jag jobbar ALLTID ALLA fredagar. 

Så nu ska jag tydligen iväg och jobba om två timmar, hur det nu ska gå. Mitt hår är flåtigt och resten av mig luktar inte direkt hallon, men jag kan inte duscha för das paket får inte bli blött.  Mamma är inte hemma och hon måste lägga om paketet innan jag åker, för det måste läggas om en gån per dag. Jag måste in till apoteket, och köpa nytt "förband" det var nån speciallgrej som man skulle lägga över hålet och sen tejpa som tusan.

Men vad spelar det för roll, för ICA går ju faktist före allt annat.

Amsterdam =)

Mycket som hänt de närmsta dygnet.
Imorse åkte jag in till läkarstationen och hade en man till att klämma och trycka på min rumpa, roligt tyckte jag, det var en helt ny erfarenhet. Han gav mig starka och STORA pillz som jag skulle äta ( antibiotika) och jag betalade mer eller mindre glatt mina 120 kr och gick hem igen.
Smällde i mig mina tabletter och väntade på att något skulle hända. Inget hände så jag tryckte i mig min vanliga dos av smärtstillande, men även här uteblev resultatet.
och jag hade ont, så ont. Jag grät och skrek rakt ut om vartannat. Till slut klev barnet i mig fram och ringde hem till mamma och grät och berättade hur ont jag hade.
Vi ringde till akuten och bokade tid och sen kom hon och hämtade mig. Där inne ble vi sittande en tag och se blev jag inkallad i rum nr 5. Det ni.
Där konstaterade doktor björn (sköterskan sa att han var snäll som en nalle, hon hade så rätt så) att den var bara att skära sönder och trycka ut. Sagt och gjort.
Bedövningssprutor, skapeller och diverse tryck senare sitter jag hemma hos mor och far och lillebror med värsta paketet på rumpan. Ser ut som en liten blöja. I kick ass!

Melli och jag letar hotell och grejer för fullt.
Nu har vi hittat en buss till linlöping och ev nånstans att sova (ania jag hatar att tigga sovplats. verkligen. men tack tusen tack om vi inte kan lösa det på annat sätt) Flyg tar vi från Linköping till Amsterdam och sedan tåg från Amsterdam till Utrecht. Sen har jag och Ted hittat ett sjukt billigt boende alternativ. 1000 kr /person för två nätter.
Det ska verkligen bli riktigt roligt. Amsterdam är en riktigt fin stad och det är hur mysigt som helst att bara trava runt och titta på allt. 
Det lutar nu till 90% att vi ska vara där fre-sön.
Jag är så peppad. Det ska bli så roligt :)

Trance Energy 2009?

Melli my love.. This is for U  ; D

http://www.techno.cz/clanek/25006/velka-videoreportaz-z-trance-energy-2008

Du.Jag Där. Sjukt

Valen Sara

Liggande på mage är mitt liv värt att leva igen. Woho. 

Tack vare min vän Henrik i etern som illade iväg och skänkte mig värktabletter börjar jag känna mig som en människa igen. En människa som är tvingad att ligga på magen och som fäller en sympatitår för sig själv då och då visserligen, men ändå en människa. 

Det värsta med att ligga på mage är att de är sjukt obekvämt och att jag har snuskigt tråkigt. Jag har köpt två filmer som jag kan kika på visserligen, men dom ligger kvar i köket. Och så långt kan jag faktist inte gå. Däremot var jag kapabel att gå heela vägen ner till ICA och apoteket, men det är ju en helt annan sak. De var för en god sak. Gösta jamade hål i huvudet på mig och krävde ny kattsand, och eftersom jag tror att risken att jag hade kastat ut honom genom fönstret växte för varje sekund hade jag inget annat val. 

Dom viktigaste sakerna ligger i en cirkel runt mig här i bäddsoffan. Und täcke, 9 kuddar, minst. Handdukar som fungerar som städ för mig tuschi.. (stavning någon?) Voltaren i geleform OCH pillz. Ipren (ta nu bara en i taget sara.. sry men jag slukade fyra, bara för att jag kan..) Vännerfodral, mobil, en strumpa, fjärris till tvn/datorn/högtalare/förstärkare/ datormus och tangetbord. 

Jag känner mig som en strandad val. Fast med ont i rumpan, ja tror inte valar har ont just där. Färhoppningsvis. Woo ja hittade precis högen med alla reklamblad vid mina fötter. 
Things are finally getting intresting.

 Dagens roligaste var att "Matilda-Dress like me" (NOT!!, tro mig, ni vill inte) inte uppskattade svaret på kommentaren hon gav på mitt inlägg. Typiskt, jag som tyckte jag var jätterolig.

 Jaha..vad ska man göra resten av kvällen då? Klockan är bara sex och de är liite för tidigt för att förbereda sig för att sova (och då menar jag just förberedda sig, för sova går inte. Så länge ingen smart person kan förklara hur jag ska kunna sova stående?) 

Hm..Om någon har vägarna förbi så kan dom kanske komma inom och ge mig filmerna som ligger på bardisken, de hade varit väldigt vänlig av du/dig/er/ni...

...

Liggandes i fosterställning med tårarna rinnande. Jag har så ont nu. Så ont.. 

...

natten tillbringades i bäddsoffan. Natten tillbringades snyftande med handdukar upptravande under mig för att ge någon sorts stöd. Men nu går det inte längre. Jag kan inte sitta jag kan inte ligga jag kan inte gå, jag kan knappt stå.

Fick gå hem från praktiken tidigare, dom tyckte synd om mig och tyckte jag skulle behöva vila. 

Det gör så in i helvetes ont. 

Ringde till das hospital nyss och dom skulle tydligen ringa upp vid 15.00. Hoppas det, för er egen skull ><
Men jag hatar sjukhus, I really do..

Nu ska jag lägga mig ner i bäddsoffan igen med min snuttefilt(gösta) och tycka riiiktigt synd om mig..
------ Dom ringde tillbaka till mig vid tre tiden. Bestämde att jag skulle ringa imorn vid 8a tiden. men hon trodde att det var en sån där böld/knuta. Vilket innebär desto mer nöje för mig själv. Detta innebär att jag kommer få sprutor in i bölden. najzz.. Och sedan kommer dom snitta upp och tömma ut innehållet. Jag dör nu.

Can you help me Im bent. Im so scared that Ill never get put back together

Hm.. laterst newz är att Sebbe failar, han funderar på att dra ner till halvfart. Säger att han inte orkar. Åhh jag vill jag vill jag vill. Jag hatar soppa. Jag hatar att inte kunna tugga min mat. Jag hatar att dregla så fort någon nämner mat. Jag hatar hur jag skiner upp när nån säger "jag åt precis" och jag hatar hur jag varje gång helt maniskt vill veta vad i detalj dom har ätit.
Jag hatar det här, jag gör verkligen det. Jag hatar hur jag inte orkar stå emot och jag hatar hur jag igår bara tillät mig själv att äta en påse. EN PÅSE! En påse är 164 kcal, det är INTE okej att bara äta 164 kcal på EN dag. 

Jag hatar hur jag inte anser mig själv vara värd dom här dumma påsarna och hur jag inte tycker jag förtjänar andra nöjen än just promenader och gymmet.
Jag hatar hur jag inte kan föra en vanlig diskution utan att jag börjar prata om mat och jag hatar hur jag mäter allt jag gör i motion.

Jag hatar hur jag kan ordbajsa i tio minuter om hur MYCKET JAG HATAR mina äckliga påsar och jag hatar hur jag kan tvinga mig själv till det här. Jag hatar att jag ska gå till pratiken och laga 19 olika middagar till 19 olika tanter och farbröder. Jag hatar att jag ska öppna 19 olika kylskåp och fansitera om all GOD mat dom har där inne. Jag hatar hur alla andra på praktiken har med sig fancy matlådor och jag hatar att jag inte klarar av det här mer.
Jag hatar hur det har glidigt mig ut händerna och jag hatar att mår skit över mat.

Jag hatar det. 

Dramaz på ICA

Usch. Idag hände det.

Någon har försökt bryta sig in i kassaskåpet på ICA när jag hade stängning. Jag och Desire. Jag och en 60+ som inte har något att säga till om det kommer fram en kille hotar oss.

När jag skulle låsa in dagskassan såg jag att ena halvan av nyckeln till kassaskåpet satt i låset. Jag tittade mig stressat omkring och drog i handtaget, insåg att de var låst.  Yttersta delen av nyckeln har vi på en annan plats, och man behöver just den delen för att kunna öppna.
Kände nackhåren resa sig i nacken och fick kalla kårar.
Jag blev helt tom i huvudet och visste inte vad jag skulle göra.
Ropade på dessan för jag hörde något ute på lagret, hon svarar inte. Jag ropar igen "dessan är det du?" Hon svarar inte..
Jag springer ut och skriker "DESSAN FÖE FAN!" och då svarar hon.
Det är ingen mening att försöka förklara för henne, förlåt men det är inte det. Så det enda jag lyckas viska fram är "jag tror att någon har försökt öppna kassaskåpet".
Jag ringde till Andreas (butikschef) ingen svarar. Jag ringer Martin, han tror att jag själv har satt i nyckeln igen och bara varit lite förvirrad. Jag börjar fundera, jag kanske överreagerar, det kanske var jag ändå?! Men nej, jag vet, det kan inte ha varit jag.
Vi lägger på efter att vi har kommit överrens om att jag ska ringa honom samtidigt som jag ska låsa, precis innan man låser måste man släcka ner överrallt och sedan slå koden, släcka minipluttlampan vid dörren, gå ut genom dörren, låsa. Gå genom lastkajen och sen med en kod öppna den yttersta dörren, låsa med nyckeln och SEN är man ute. Inget jag ville göra utan kontakt med någon annan inte.

Sen slår mig den värsta tanken, tänk om han/hon är kvar? Inne på lagret? Och gömmer sig. Kalla Kalla Kalla kårar. Jag går ut i köket och plockar på mig en kniv.

Under hela den här tiden håller inte Desire tyst två sekunder.. Hon kör sin vanliga kombo av papegoja och 1000 frågor. "varför tror du det?" "Har nån fått med sig pengar?" "Ska vi gå?" "Usch va kallt det är" "Kunde jag ta den grillade kycklingen?" "Varför ska du ringa martin" "Svarade inte andreas?"

I vanliga fall kan man stå ut med det, men inte idag, inte just idag.

Imorn ska jag kolla igenom övervakningskameran, jag hoppas man ser något. Men samtidigt inte. Detta skrämmer mig.

Pfesten!

Shise!

Gårdagen, gårkvällen och gårnatten var AWESOME!

Shit. Vi hade så jäkla roligt.

Malin och Henrik var hoost (?) för en halloweenfest med massa lagtävligar och ett "bästakostympris"

Eftersom jag jobbade till 21 så kom jag liiite senare dock så dom andra fick börja utan mig helt enkelt.  Jag var i lag med Melina (söta fina underbara melli) Alex och Chris. Alex och Chris är två nya stjärnskott i festgänget, mina nya grannar indeed. Mkt trevliga och sociala och är faktist väl värda att nämnas.

Alla var så fint utklädda, vi hade några medlemar ur maffian där, vi hade gothhäxor, emos, Mrs Jack Sparrow, Musse och Mimmi Pigg, Clark Kent, en mimik (ni vet.. dom där svartvitt-klädda clownerna som har svartvita kläder och.. ja nej bättre än så kan jag inte förklara :P ) Hjärter Kung (Hjärter dam fick tyvärr förhinder) Vi hade även en pojk i blå spandex dräkt och röd topluva, han hävdar starkt att de finns en kille i en film som har dom kläderna, men jag tror bara det var en ursäkt för att släppa lös sitt inre jag..

Jag hade gått väldigt överambitiöst in i de hela och klätt ut mig (eller klätt ner mig, kanske man ska säga) till Sjuksköterska. Jag hade allt från urinkoppar, kateterpåsar, medicin (mintpastiller i en medicinburk), munskydd, spypåsar, tops, gasbinda och självklart stetoskop.

Och vårt lag vann hela tävlingen! najz najz najz!
Och jag vann kostympriset! Najz najz najs!

och nu ska jag göra något mindre ansträngande än det här. jag börjar ju faktist bli gammal och att  festa tar hårt ^