Inlägg nr 2.

Då var man hemma då ja. 
Två blogginlägg på en och samma dag är fan rekord, två inlägg på en vecka var mitt tidigare rekord men det är numera slaget med hästlängder :P

Sitter här och slänger över all musik från mobilen till datorn så att jag kan rensa mobilen och slänga in ny musik.

Och lilla Ania ligger hemma och är sjuk =/  Stackars mört.. Du får se till att krya på dig så vi kan ut och motinera, vi kan ju inte tappa vår nytta vana innan vi ens blivit vana vid vår vana, logiskt som tusan va?  ;)

Taskigt läge att klockan redan är halv tolv och att jag ska upp tidigt imorn och jobba, usch, jag uppskattar inte det alls. Det enda roliga med det hela är att jag (förhoppningsvis) har lagt in en massa ny musikales på mobilen så jag har något nytt att sjunga på när jag cyklar in till Ica.


Och Imorn efter jobbet blir det toning och sen inpackning till mitt stackars hår. Och på kvällen blir de schlager för hela laget, jag och Teddis och Björn gustavsson, Yes indeed :)

Så nu.. sängen..

SE YA!

Min dag idag Fredag.

Idag hänger jag på ICA.
Jobbar mian kvällstimmar och för en gångskull går det snabbt, jisses jag har bara två timmar kvar nu, okej visserligen liite mer än två timmar. Två timmar och tio min för att vara exakt, men vem orkar det?!

Jag var och tränade i morse, funderar på att strunta helt i Natilus, och köra alla mina pass på motiva, det ger ändå inget på Natilus, musiken suger, folket stinker svett och jag har ändå ingen att träna där med. Jag kan kanske träna tre ggr på motiva, gå med Ania två ggr i veckan och simma på natiluskortet en gång på helgen? Kanske det kanske.. Tåls att tänka på. Jisses, jag kom på mig själv att fundera på att köpa BODY, träningstidningen, jag vet inte vad som händer med mig men det är klart en utveckling, om det går framåt eller bakåt, I cant tell..

Spontanträffade sanne efter träningen och tvingade henne att följa med mig hem, trevligt trevligt.

Nehe gott folk, nu har jag haft min fem minuters rast och ätit min sharonfrukt så nu är det kassan som gäller i två timmar till.

Min älskade Mac Mini..


Jaa och så har den kommit, efterlängtad som tusan men nu är den här för att stanna.
Min dator, min fina Mac Mini.

Bestämde mig förra söndagen att nu får de bannemig räcka, nu SKA jag ha en dator. Det är inte roligt att alltid behöva låna folks datorer, sitta på jobbet en timme extra bara för att kolla mail känns bara drygt.
Och i onsdags kom den och jag är verkligen nöjd med den. Ett stort plus är att den är så förbaskat liten också :)

I torsdags var jag ledig, skönt som fan. Catte och jag var en runda på stan, jag gjorde ett syntest och Catte..ja hon följde med helt enkelt :) Sen var vi och simmade på vägga, gott det. Simmade två ggr förra veckan om jag tänker efter..hmm..
Fredes och lördags jobbade jag, usch för 12 timmars pass, det är inte roligt någonstans. Efter ha jobbat hela lördagen åkte jag hem till Elise  och firade hennes 76 års dag, gratis mat och fika, aldrig fel ^^

Och igår, då var det IKEA för hela slanten, jag och Ulrica var aströtta, vi satt uppe till 3 och pillade med hennes dator o sen låg jag vaken till fyra innan jag ens kunde sova. Och kl 8 ringde hon upp till mig och väckte mig. usch usch usch.
När vi väl kom fram hade vi båda piggnat till rätt rejält och shoppingen kunde börja. Jag köpte följande :
  • Bordsskiva i svartbrunt
  • 4 St svarta stålben
  • Ett svartbrunt hyllplan
  • En tavla
  • En tjock fotoram
  • Leksaker till råttorna
  • 3 Påslakan (på teds begäran)
Och det var nog allt tror jag..jaa det är det nog. Och nu är det finare här än någonsin. Får ta en bild o slänga upp en vacker dag.

Fan, jag borde sova nu. Hörrudu Ania, ut och gå kl 10 på morgonen, vad är det för påhitt?? Kan du svara på det? :) Nej, de blir säkert bra. Men sängen nu annars kommer jag aldrig orka  upp..



...

För en gång skull satte jag mig ner och skrev skrev skrev ett inlägg. Och damn it was good. Men vad hände? Yeah right, allt, allt allt försvann. Vilket visserligen inte gör någon förvånad för hey vi pratar ju om mig, som altid lyckas FUCKA TILL PRECIS ALLT (och ja jag VILL knulla din mamma just nu) Så därför lägger ja upp ett gammal inlägg, som visserligen återspeglar allt jag nyss skrev, men som sedan försvann. För det är ju inte riktigt samma sak, visst är det inte?! Meningen med bloggande är ju att man ska lägga upp nya saker, inte saker som man skrivit o sen sparat.
Men ney, lets fuck it.


Så läs och njut.


Peace out my friends!





Wöö..

Jag bara orkar inte. Jag förstår inte varför jag ska hålla på såhär.

Och denna gången tänkte jag att "ja men va bra, jag mår dåligt.. jag brukar kunna skriva när jag mår dåligt.." Men ICKE! Inte en chans där inte.

Jag har.

4 Början på dikter.

15 Avslut på dikter

Och 4 jävla sidor med ord, ihop snurrade till ett jävla såll. Och inget av det går att använda.

Jag.Orkar.Inte.Mer.

Jag vill ha någon att kunna prata med, någon som förstår mig. Någon som lyssnar och faktist bryr sig. Jag inte bara vill, jag måste ha någon där. Jag trodde aldrig att jag skulle må såhär dåligt av att flytta hem igen. Men det gör jag. Minsta lilla problem och jag bryter ihop totalt.

Sen triggar jag mig själv o sen går jag djupare och djupare in och sen slutar det alltid med att jag sitter och lipar som ett fån, tycker synd om mig själv och hatar mig själv för att jag är en sådan mes.

Jag vet inte, jag vet inte ens varför jag skriver denna skiten, jag ville skriva en dikt men de gick inte, för jag kan inte. För jag är misslyckad, och dålig, sjukt dålig.

Och precis när jag skriver detta känner jag hur det kommer smygande, just nu är det bakom ryggen på mig, stort svart och äckligt. Det kommer närmare och jag skriver snabbare för att jag vill inte, jag kan inte, Jag.kan.inte.

Och ju mer jag skriver desto värre blir de, det sätter sig i mitt huvud och jag blir helt.

Apatisk.



Varför försöka skriva när både du och jag vet att jag inte kan?