But don't you know that only fools are satisfied?

Ligger i soffan och myser med min nya kärlek.
Så fin, ack så fin.
Blinkar uppmuntrande mot mig.
Jag klappar på på hans hårda yttre..

Min nya Dator! Mohaha

Uhuh Min prylhysteri börjar bli svår att förklara bort. Men jo, jag tyckte att jag behövde en ny vän,
och tycker Sara att det är så, ja då är det banemig så!
Slutdiskuterat.

Provade på en ny maträtt, och plockade höga vuxenpoäng på att inte följa något recept alls. Bravo där.
Fylld zucchini med köttfärsröra,svamp och lök. Lite creme freshé på detta för att binda ihop och lite riven ost över. In i ugnen i cirkus 12 minuter. Gjorde till therese också så vi har något att gotta i oss på lunchen imorn. Hennes var likadan bortsett från att hon hade strimlad kycklingfile istället för färs.  Supergott var det i varje fall, så nu håller vi alla tummarna för att det funkar bra att värma imorn också.

Måste nog nanna sängen nu, har legat här i soffan med datorn i knät och letat fakta om det nya arbetet
(egen memory check, att inte förglömma bokredovisningen och uppgiften vi fick av Gullvi/karin) jag ska göra om aspergers. Mycket intressant men ändå lite skrämmande att något som är så självklart för mig, en medfödd insikt om ex vilka samtalsämnen som inte passar sig, och när det är dags att hålla tyst, att detta är för dom helt obegripligt.
Vi är alla så lika men ändå så olika. Det är märkligt.. Får en att tänka till.



(Favorit i repris, Och ja, jag har fortfarande kvar lappen..)

Rolling right along when the ride gets rough you got to carry on

Omvårdnad och rehabilitering vid neurologiska sjukdomar..Vad har läkemedel för verkan och biverkningar? varför ges de så ofta? Ge förslag på omvårdnadsåtgärder för att öka välbefinnandet..
Ja, såhär rolig är min förmiddag. Usch jag har suttit och slitit med dom dumma frågorna i två timmar nu. Jag fattar inte, jag får inte ihop det. Och sammanfattningsvis så orkar jag nog inte mer just nu. Tror jag ska ta den där duschen som jag så länge längtat efter och försöka bli en människa..

Just det ja. Det var ju stängt på ICA från kl 18 igår. Vi var tydligen på "utbildning". Kärt barn har många namn säger dom. Vi var på bowlinghallen och roade oss för att sedan äta en tre rätters. Det var över förväntan vill jag lova. Riktigt trevligt och en skön stämmning.  Efter det gick vi vidare mot city för utgång, men jag gick hem till Malin och Henrik där det var tänkt att vi skulle förfesta lite till och sen dra ut. Men det var en blandning av trevligt sällskap, för dåligt uppslutning med alkoholen, intressanta samtalsämne och en allmän trötthet så vi kom faktist aldrig ut. Men lika trevligt hade vi för det. Längesen man tog sig tid att sitta och dricka och bara umgås och prata med sina fina vänner. Tråkigt var dock att Cath inte behagade att infinna sig men det blir ju fler gånger :) Nu blir det duschen och sen gratismat. Alltid lika smidigt när man kan bjuda in sig hos sina föräldrar ^^





Broadcast me a joyful noise unto the times, lord, Count your blessings

Jaha. Denna dagen känns som om den har varit tusen gånger längre än vanliga hederliga torsdagar. På ett positivt sätt. Man har hunnit med så mycket. Och mycket mer ska hinnas.
Tillbringade dagen i skolan, och åt en mysig utelunch med tre tjejer från klassen. Söta fina underbara therese såklart. och så två mkt trevliga och sociala tjejer till Lisa och Hanna. Mycket prat om skolan blir det såklart, det går inte att komma ifrån men det var riktigt trevligt. 
Efter skolan promenerade jag och Therese till city gross och handlade lite god mat och sen var det att gå och fika med Malin och Cath. Mkt trevligt och lika mycket menningslöst skvaller (ni vet, sånt där vi älskar att hata) som alltid. Gott att lyxa till det med en Latte nu, efter många dagars stressande och slit kändes detta som en liten andhämtning.

Sen efter fikat gick jag och Therese hem till mig och lagade god mat, kycklingfile, färsk pasta, babyspenat, fetaost och creme fresh. Så sjukt gott. Efter det var det givet dags för te och lite gott till det.
Blev en hel del pratandes, om viktiga och mindre viktiga saker. Så skönt med therese för när vi börjar prata finns det liksom ingen botten. Ämnena radas upp som dominobrickor och sen bara kör vi. :)
 Framåt kvällen kom hennes familj och hämtade henne och det var lite tråkigt men samtidigt känns det rätt skönt att pula runt och fixa grejer i en tom lägenhet. En rätt skön känsla att bara vara själv. 

Har städat och diskat och tvättat och plockat undan och släng och sorterat i massor. Orken som har skrikit med sin frånvaro dök upp från ingenstans så nu kör jag tills jag stupar. Har lite tvätt och plock kvar innan jag tänkte unna mig en dusch och sen krypa ner i en gosig säng.. mmmm

En underbart lyckad dag, från början till slut måste sägas.

Sov gott alla ni.  Det ska jag också göra i sinom tid =)

I got no plans I ain’t going nowhere. So take your fast car and keep on driving


I remember when we were driving driving in your car
Speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone



Sjuk igen och denhär gången vill jag inget annat än dö. Spy sova spy sova spy.
Jag pratar med mig själv i feberyrorna, sjunger okända melodier och Alex kommer och frågar vem jag pratar med.
"Honom!" Säger jag och pekar men där finns ingen.
Skakningarna under huden tränger igenom och min feberfrossa får mig att önska mig bort någon annanstans.
Fast car, fast car..save myself..

Trance Energy 2009 - After!

Just det ja.. Vad gjorde ni den 7 Mars?


Jag och Lejla Posade i matchande tröjor i varje fall.. Hur retro som helst!



Aftermovie kommer väl lite när som antar jag.

Men underbart var det. Awesome!


And I don't have to stay this way, If only I would wake.




Gjorde en bloggcheck och jag insåg två saker.

För det första att jag aldrig inser hur många människor det faktist finns i mitt liv som uppskattar mig och mitt sällskap. Något som det måste bli ändring på, helt klart.

Det andra.. ANIA min lilla mört! Jag saknar dig ditt pucko!  Inser du hur sjukt roligt vi har haft tillsammans? Dumma flicka som flyttar ifrån mig.  Hoppas flytten till din nya lägenhet går smärtfritt och att du kan lägga upp massa bilder på den snart. Ska bli spännande =)

Till alla andra, ja jag ska också lägga upp bilder på vår fina nya lägenhet snart. Har varit så mycket annat som måste prioriteras först bara men nu börjar det lossna. Ska göra ett besök på IKEA i den kommande månaden så efter det kommer jag lägga upp bilder på det nya placet.

En tanke sänder vi till Malin som hade kvällsturen på praktiken idag. Hoppas allt gick bra baby och att mötet med Åskvigg gick att genomlida.  Måste ha din hjälp med lite klädråd inför helgen btw. Fika? Cath, boka upp dig, det är dags för tjejfika i veckan.

På söndag ska jag hem till min favounge N. N fyller 2 år på tisdag och självklart måste denna stora dag uppmärksammas med paket och kalas. Sötunge =)



Be a friend of mine. I'll share some wisdom with you.

Kom precis hem från ett pass på ica av modellen längre. Puh. Det blir tydligare för mig för varje gång jag går dit, ica är inte längre något för mig. Hoppas mina framtidsplaner blir som jag hoppas, isåna fall är det nog dags att göra en dramatisk förändring i mitt liv.

However. Mitt fina hjärta har gjort mat till mig som är klart nu, 5 min efter jag kom hem. Det är fan lyx det.
Nu ska jag njuta av att slippa laga mat, bara sätta mig ner och mysa och sedan hoppa upp med honom i soffan och trycka in ohälsosamma mängder godis.. Its gooing to be great!

Time is ticking..

Sååja. Nu har nog min internethysteri lagt sig tillräckligt för att jag ska kunna framställa något produktivt. 

Har tillbringat lite tid i lund, närmare bestämt två nätter. Och som alltid när jag reser bort till ställen som kräver mer tid på tåget än 20 min, ger det mig en hel del distans. Distans till människor som påverkar mig på andra sätt än positivt, distans till tunga tankar och hårda ord jag fått slänga i mitt ansikte.  Distans till känslor som inte är redo att bearbetas, distans till livet men framför allt distans till mig själv och mitt eget välbefinnande. 

Jag är en människa som är väldigt spontan och känslosam, något till den positiva sidan är något som gör andra människor glada och uppfyllda av min energi. Men som payback skadar mig själv hårdast, när jag reagerar precis lika starkt genom att bli ledsen, arg och sårad.  För ja, precis som jag kan bli megaglad och fnittrig, blir jag precis lika ofta ledsen och gråtfärdig.

Just nu finns det många halvfärdiga tankegångar i mitt huvud. Samtal med nära och kära som jag inte är klar med, saker som borde sägas men som inte ännu har dom ord dom behövs. 

Incidenter och situationer som har uppstått under den senaste tiden har fått mig själv att tänka på mina egna principer och vad jag värdesätter.  Är min egen envishet starkare än min vilja att se det bästa hos varje individ? Kan mina principer stå i vägen för uppoffringar som borde göras? Vi har bara ett liv och det går inte att få tillbaka, kan jag förlåta mig själv om jag fattar mitt beslut försent? 
Borde inte hon ta första steget? Svälja sin stolthet och sträcka ut en hand?
Men vem är jag som står över rätten till hennes egna val och åsikter? Samtidigt som det är jag, vi, min familj som blir lidande, är det inte då vi som borde få bestämma spelreglerna?

För vad ni än säger är livet inget annat än ett spel. Och det säger jag utan minsta gnutta cynism i min röst.  Livet ÄR ett spel, men det är vi själva som bestämmer om vi tänker tumma på spelreglerna eller om man får slå mer än gång per varv om man får en extra 6:a eller inte.  Vi har våra regler, våra sociala riktlinjer.  Hur du tolkar dom är dock helt upp till dig själv. 

Jag har en återkommande dröm om hela situationen. Jag ser dom på avstånd och väjer bort, väljer en annan stig ovh börjar springa bort från dom. Men hur snabbt jag än springer så kommer jag ingenvart och dom dyker hela tiden upp från nya ställen.  Jag väjer bort blicken varje gång men hinner ändå se deras blickar i ögonvrån..


Nej. Jag vet faktist inte om det är mina val att göra. Jag vet bara att klockan tickar och det finns inget vi kan göra åt det.  Vi kan inte stoppa, spola tillbaka eller ens pausa tiden, och tiden börja komma ifatt oss nu.
När vet vi när det är försent?
Kommer vi veta när allt är försent?

Guess whos back?

Jag hade ju i min stilla tro fått för mig att jag skulle göra ett statment när jag fick tillbaka internet. Ett sjujäkla inlägg så att ingen, jag upprepar , i n g e n  skulle missa att Hey, the bitch is back. Men njaa.. Vi gör det på det vanliga hederliga sättet istället.

Hej Alla Mina Vänner Nu Är Jag Tillbaka igen ^^

Pga flytt och jada jada jada har internet strulat, och vad kan jag säga.. jag har faktist bättre saker för mig än att hysteriskt sitta vid datorn och försöka komma in på låsta trådlösa nätverk i närheten..eller det var i varje fall det jag intalade mig efter att ha tröttnat på att gissa hejvilt på lösenord så som. haxx0r, louismustdie and so on:P

Så vad har jag gjort åt all min nyfunna lediga tid tänker ni? Ja som den kosmiska ande jag är, som den ekologiska ryttare, som den moderna kollektivtomte (ja jag delar lägenhet med 6 andra individer just nu, Tre katter, två råttor och en alex) hur som haver.. Det jag har gjort åt min tid är en uppskov av olika pyssel. Jag har gjort garntomar, jag har lärt mig att odla tomater, jag har bakat mitt första (och godaste) bröd, jag har lärt mig att göra en mysig hängmatta utan endast en tops och såna där hårtussar som man hittar i avlopsbrunnen efter en härlig lång dusch. Kortsagt har jag gått och blivit en mycket spirituell människa sen sist ni hörde från mig..

Det är inte alls så att vi fick boxer med ett trevligt litet nöjespaket som ingår i hyran, inte heller alls så att Sara har åter uppfunnit nöjet att leva all sin vakna tid framför en tv..ohnej..

Nej hörni dethär blev inte bra alls. Och pga allt msnande från alla människor som välkommnar mig tillbaka från dom döda (det kalas tydligen när man lever en längre tid utan internet) så blir det nog varken bättre eller mer sammansatt än såhär.) kommer jag troligtvis inte orka göra det bättre än såhär.. Så.. Jag är tillbaka nu och jag ska försöka läsa igenom alla era bloggar så gott de går. Ni som skriver 8 inlägg per dag där varje inlägg är som en halv doktorsavhandlig (jag säger inga namn men malin och therese kan känna sig sådär lagom utpekade) kan se er i stjärnorna om att jag kommer orka/hinna läsa igenom allt. har jag missat något får ni uppdatera mig på de gamla hederliga sättet istället.